Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Tervetuloa Turun Seudun Osuuspankkiin
 
 

Tervetuloa Turun Seudun Osuuspankkiin

Turun Seudun Osuuspankki on suomalaiseen OP Ryhmään kuuluva Turun seudulla toimiva vakavarainen ja kannattava täyden palvelun pankki.

Toimimme Turun, Kaarinan, Liedon, Naantalin, Paraisten, Raision, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueilla. Kahdeksan kunnan alueella palvelee noin 390 alan ammattilaista. Asiakasmäärämme on lähes 168 000, joista omistajajäseniä on noin 79 000.

Asiakkaitamme palvelevat yksitoista konttoria, OP Private, Lakipalvelut, Verkko- ja puhelinpalvelu sekä Yrityspankki. Meiltä saat myös kattavat vakuutuspalvelut.  OP Turun Seudun omistama OP-Kiinteistökeskus välittää asunnot, lomakohteet, tontit sekä liike- ja toimitilat.

Asiakkaidensa omistama

Olemme jäsentemme omistama pankki, jonka arvopohjana on ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2013 maksoimme asiakasomistajillemme yhteensä 7,8 miljoonaa euroa bonuksia.

Perustehtävämme on edustaa asiakasomistajiemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Kaikkea toimintaamme ohjaavat eettiset, kestävät ja vastuulliset periaatteet.

Alueen kuluttajien arvostama

Turun Seudun Osuuspankki on myös alueen asukkaiden arvostama pankki.

Turku tänään -tutkimuksen mukaan henkilöasiakkaat pitävät Osuuspankkia parhaana pankkina lähes kaikilla mittareilla mitattuna. Turun alueen kuluttajat pitävät Osuuspankkia erityisen vakavaraisena ja luotettavana koko kansan pankkina, joka on kilpailukykyisin lainanantaja, keskittämiseduiltaan paras ja palvelukuvaltaan hyvä.

Asiakaslupauksemme mukaisesti haluamme tarjota myös sinulle aina parhaat ja yksilölliset kokonaisratkaisut.

*) Taloustutkimus Oy: Turku Tänään syksy 2015 kirjekysely. Pankkien asiakasmarkkinaosuudet ja yrityskuvat. Vastaajina 15-79-vuotiaat Turun ja ympäristökuntien asukkaat.


 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön