Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Liiketoiminta-alueet  >  Vahinkovakuutus
 
 

Vahinkovakuutus

Vahinkovakuutustoiminta

OP on Suomen johtava vahinkovakuuttaja. OP tarjoaa henkilö sekä yritys- ja yhteisöasiakkailleen monipuolisen ja kattavan vakuutusturvan. Vahinkovakuutuksen liiketoiminta-alueet ovat Henkilöasiakkaat, Yritysasiakkaat, Baltia sekä Terveys- ja hyvinvointipalvelut.

Henkilöasiakkaiden vakuuttamisen keskiössä ovat kotitalous, sen perheenjäsenet, asunto ja siihen liittyvä muu omaisuus sekä ajoneuvot. Perheenjäsenet vakuutetaan yleisimmin tapaturmien ja sairauksien sekä matkustamisen varalta. Omaisuuden osalta vakuutetaan koti-irtaimisto, asuinkiinteistöt, metsät ja kotieläimet. Ajoneuvojen yleisimmät vakuutettavat kohteet ovat kotitalouteen hankitut autot, moottoripyörät ja peräkärryt.

Osa henkilövakuutuksista tarjotaan ryhmävakuutuksina muun muassa ammattiliittojen kautta.

Yritysasiakkaiden palveluissa keskeisiä ovat kattavat ja monipuoliset riskienhallintapalvelut, joiden avulla yritys pystyy paremmin varmistamaan liiketoimintansa häiriöttömyyden ja varmuuden ongelmatilanteissa. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa liiketoimintaan liittyvät riskit ja teemme kokonaissuunnitelman niiden ennaltaehkäisemiseksi ja hallitsemiseksi. Tarjoamme kartoituksen perusteella yritykselle sopivat, tarvittaessa räätälöidyt, vakuutusratkaisut ja vuositarkastuksessa varmistamme, että vakuutusturva on edelleen riittävä yrityksen toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi häiriötilanteissa.

Yritystoiminnan keskeiset vakuutettavat kohteet ovat yrittäjä itse, yrityksen henkilöstö, yrityksen käyttö- ja vaihto-omaisuus, ajoneuvot sekä yritysliiketoiminta. Henkilöstö vakuutetaan työssä sattuneiden vahinkojen varalta lakisääteisellä tapaturmavakuutuksella.

Turvaa voidaan laajentaa mm. vapaaehtoisilla sairauskuluvakuutuksilla. Omaisuus vakuutetaan vahinkojen varalta yleisimmin palo-, myrsky-, murto-, varkaus- ja vuotovakuutusten yhdistelmillä, ja liiketoimintaa vakuutetaan erityisesti liiketoiminnan keskeytymisen, liiketoimintavastuiden ja tavarankuljetusten osalta.

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on pitkäaikainen kumppanimme ja hoitaa sekä yrittäjien että yritysten henkilöstön pakollisen eläkevakuuttamisen. Ilmarisen työeläkkeisiin liittyvät palvelut ovat osa yritysvakuuttamisen palvelukonseptiamme.

Asiakkaiden kansainvälisen vakuutusturvan järjestämisessä OPn kansainvälinen palveluverkko tarjoaa paikallisten olosuhteiden tuntemukseen perustuvaa vakuutus- ja riskienhallintapalvelua kaikkialla maailmassa.

Riskien rajoittamiseksi OP jälleenvakuuttaa kaikki suurimmat yksittäiset riskit sekä mahdollisten katastrofien seurauksena syntyvän riskien kertymän. Riskien hajauttamiseksi OPlla on yhteistyökumppanina lähes 50 jälleenvakuutusyhtiötä.

Korvaustoiminnan vahvuuksia ovat palvelun nopeus ja tehokkuus. Laajan ja kattavan yhteistyökumppaniverkoston avulla OPn korvauspalvelu toimii tehokkaasti. OP on solminut kumppanuussopimuksia yli 20 toimialalla, esimerkiksi terveydenhuoltoalan yritysten, autokorjaamojen, rakennuskorjaus- ja kodinkoneliikkeiden kanssa. Näin varmistetaan korvaustoiminnan kustannustehokkuus, tasalaatuisuus ja saatavuus lähellä asiakasta.

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen keskeinen menestystekijä ja uudistumisen edellytys. OP auttaa asiakkaitaan hallitsemaan työkykyriskejä sekä vahvistamaan asiakkaidensa tuottavuutta ja kilpailukykyä. Työhyvinvoinnista voidaan rakentaa yksi yrityksen strategisista menestystekijöistä.

Terveys- ja hyvinvointipalveluista kehitetään merkittävä uusi toiminta-alue perinteisten liiketoiminta-alueitten rinnalle. Erityisenä painopisteenä ovat uudenlaiset työhyvinvointiin liittyvät ratkaisut, OPn yhdistelmätuotteet sekä vakuuttamisen uudet mahdollisuudet julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnoissa. OP omistaa Helsingissä toimivan tuki- ja liikuntaelinten sairauksiin ja vammoihin erikoistuneen Omasairaalan, jonka tavoitteena on mahdollisimman nopea hoitoketju ja erinomainen asiakastyytyväisyys. Toimintaa laajennetaan lähivuosina Ouluun, Tampereelle, Turkuun ja Kuopioon sekä samalla uusille erikoisaloille ja työterveyteen.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön