Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Liiketoiminta-alueet  >  Varallisuudenhoito
 
 

Varallisuudenhoito

OPn tavoitteena on vastata kunkin asiakkaan säästämis- ja sijoittamistarpeisiin sopivimmalla tavalla. Varallisuudenhoidon liiketoiminta- alueet ovat Henkilöasiakkaat, Yritysasiakkaat, Sijoitustoiminta ja Varallisuudenhoitotuotteet.

Henkilöasiakkaille OP tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia säästämis- ja sijoittamisratkaisuja. Sijoitusrahastovalikoima käsittää laajan valikoiman eri omaisuusluokkiin ja markkina-alueille sijoittavia rahastoja, joiden salkunhoito hoidetaan osin OP Ryhmän oman sijoitusorganisaation ja osin kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme toimesta. Kansainvälisessä yhteistyössä toimintamallimme on valita rajattu ja tarkoin tutkittu joukko kumppaneita, joiden kanssa pyritään pelkkää rahastovalintaa syvempään yhteistyöhön. Vahva kotimainen markkinaosuus ja hyvä maine antavat OPlle hyvät mahdollisuudet valita alan parhaat kumppanit maailmalta. Henkivakuutuksen tuotevalikoimaamme kuuluvat puolestaan eläkevakuutukset, säästö- ja sijoitusvakuutukset sekä riskihenkivakuutukset.

Yksilöllistä omaisuudenhoitoa henkilöasiakkaille eli Private Banking -palvelua OP Ryhmässä tarjoavat OP -Private-yksiköt sekä Pohjola Private. Private Banking -palvelussa asiakkaalle tarjotaan kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua niin OP Ryhmän kuin myös sen ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden tuote- ja palvelutarjooman kautta. Palvelumalleina ovat täyden valtakirjan omaisuudenhoito ja sijoituskonsultointi. Private Banking -palveluiden voimakas kehitystyö näkyy yhä korkeampina asiakkaiden antamina arvosanoina niin palvelun kokonaistyytyväisyydessä, palveluun sitoutumisessa kuin henkilökohtaisen varainhoitajan arvioinnissakin. OPlla on Suomen laajin Private Banking -verkosto.

Yritysasiakkaille tarjottava palveluvalikoima käsittää erilaiset sijoitusratkaisut niin yrityksen kassanhallintaan kuin pidempiaikaiseenkin sijoitustoimintaan. Instituutioasiakkaille tarjotaan puolestaan täyden palvelun varainhoitoa sijoituspäätöksenteosta aina nykyaikaiseen riskiraportointiin ja salkkuanalyysiin. Asiakkaidemme käytössä on markkinoiden vahvimmin resursoitu sijoitusriskienhallintaosasto ja uudenaikaisimmat työkalut. Asiakkaan tarpeesta lähtevä palvelu voi olla täyden valtakirjan varainhoitoa, sijoituskonsultointia tai yksittäisiä rahastovaihtoehtoja joko omasta tai yhteistyökumppaniemme valikoimasta. Kansainvälinen palvelutarjoomamme on markkinoiden laajimpia ja käsittää perinteisten omaisuusluokkien lisäksi myös private equity-, hedge fund- ja kiinteistösijoitukset.

Pohjola Kiinteistösijoituksen monipuoliset palvelut kattavat lisäksi suoran kiinteistösijoittamisen kotimaassa, kansainvälisen rahastosijoittamisen sekä vieraan pääomanehtoisen kiinteistösijoittamisen. Sijoittajat voivat olla joko instituutioita tai yksityishenkilöitä.

Lisäksi OP tarjoaa niin henkilö- kuin yritys- ja instituutioasiakkaille kattavan valikoiman arvopaperinvälitys-, säilytys- ja analyysipalveluja. Palkittu osakeanalyysitiimimme seuraa noin 90 pörssiyhtiötä, laatii yhtiö- ja toimialakohtaisia ennusteita ja suosituksia sekä tuottaa monipuolisia analyysiraportteja makrotaloudesta, osakemarkkinoista ja toimialoista.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön