Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  Media  > OP vahvistaa yrityksille suunnattua mobiilimaksutarjontaansa ostamalla Payment Highway -palvelun
 
 

OP vahvistaa yrityksille suunnattua mobiilimaksutarjontaansa ostamalla Payment Highway -palvelun

4.9.2017

OP Ryhmään kuuluva maksunvälittäjä Checkout Finland ostaa mobiilimaksamiseen erikoistuneen Payment Highway -liiketoiminnan Solinor Oy:ltä. Kauppa vahvistaa OPn yrityksille suunnattua mobiilimaksutarjontaa merkittävästi.

- Kuluttajille mobiilimaksaminen Pivon tai Siirron kaltaisilla sovelluksilla on jo arkipäivää. Myös mobiilikaupankäynti kasvaa kohisten, mutta mobiilimaksutavat eivät ole yleistyneet samassa tahdissa. Uskomme, että tästä tulee seuraava nopean kehityksen alue. OP haluaa tarjota yrityksille helpon tavan parantaa asiakaskokemusta ja lisätä myyntiä yhdistämällä uudet mobiilimaksutavat mobiilikaupankäyntiin, OPn uusien liiketoimintojen johtaja Masa Peura kertoo.

Payment Highwayn palvelun avulla yritykset voivat tarjota asiakkailleen Pivon, Siirron ja MobilePayn kaltaiset uudet mobiilimaksutavat sekä helpot ja turvalliset luottokortilla tehtävät toistuvaismaksut. Palvelua voidaan soveltaa esimerkiksi ruoan tilaamiseen verkossa, kortittomaan tankkaukseen sekä pysäköintisovelluksiin. Payment Highwayn nykyiset asiakkaat kuten Neste, Q-Park ja PayiQ siirtyvät kaupan myötä OPn asiakkaiksi.

- Palvelu mahdollistaa maksupalveluiden tarjoamisen myös kansainvälisesti ja vastaa näin asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin. Myös koko Payment Highwayn osaava ja aikaisemman yhteistyön myötä tutuksi tullut henkilöstö siirtyy osaksi omaa kehittäjätiimiämme, Peura huomauttaa.

- Ihmisten maksukäyttäytyminen siirtyy vahvasti verkkoon ja mobiiliin. OP jakaa kanssamme vision maksamisen tulevaisuudesta. Olemme tyytyväisiä, että teknologiamme on vakuuttanut heidät. Kaupan myötä voimme jatkossa keskittyä strategiamme mukaisesti ydinliiketoimintaamme asiakaskohtaisten digitaalisten palveluiden suunnittelijana ja toteuttajana, Solinor Oy:n perustaja Pekka Koskinen kertoo.

Tulevaisuudessa OP tarjoaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa asiakkailleen kattava maksamisen ja kaupankäynnin palvelukokonaisuus kivijalka-, verkko- ja mobiiliasiointiin.

Payment Highwayn kehittämästä yritysten mobiilimaksupalvelusta tulee osa OP Ryhmään kuuluvaa maksuvälittäjä Checkout Finland Oy:tä.

Lisätietoja:
OP Ryhmä, haastattelupyynnöt OPn viestinnän kautta, viestinta@op.fi, p. 050 523 9904
Solinor Oy, perustaja Pekka Koskinen, pekka.koskinen@solinor.com, p. 040 590 5670

OP Ryhmä
OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. OP Ryhmän muodostavat noin 170 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää. Ryhmällä on noin 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta ja kaikkiaan 4,4 miljoonaa asiakasta. www.op.fi

Checkout Finland on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, joka on asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista. Checkout Finlandin tavoite on tehdä ostamisesta helppoa ja turvallista niin verkossa, kivijalkamyymälöissä kuin kaikissa digitaalisissa palveluissa. Checkout tarjoaa sekä valmiita palvelupaketteja että räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin ja erikokoisiin kaupankäynnin tarpeisiin. www.checkout.fi

Solinor Oy
Solinor on digitaalisten palveluiden rakentamiseen erikoistunut ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen verkossa ja mobiilissa toimivien palveluiden toteuttamista ideasta valmiiksi liiketoiminnaksi. Solinor työllistää noin 60 ohjelmistokehityksen ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa. www.solinor.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön