Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Entistä isompi ja vahvempi Suomenselän Osuuspankki asiakkaiden hyväksi
 
 

Entistä isompi ja vahvempi Suomenselän Osuuspankki asiakkaiden hyväksi

Kahden osuuspankin Pyhälaakson ja Suomenselän yhdistyminen, kuluvan vuoden alussa, muodosti jokilaaksojen yläjuoksulle vahvan osuuspankin. Yhdistymisellä turvataan kattavat pankkipalvelut pitkälle tulevaisuuteen yhä kiihtyvässä finanssialan murroksessa.Yhdistymisen jälkeen pankin nimenä jatkaa Suomenselän Osuuspankki.
Suomenselän Osuuspankin toimialue käsittää Haapajärven, Haapaveden ja Pyhäjärven kaupungit sekä Kärsämäen ja Reisjärven kunnat. Pankillamme on 4 täyden palvelun toimipistettä sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. 
Pankki työllistää neljässä konttorissa yhteensä 56 asiantuntevaa toimihenkilöä.

Suomenselän ja Pyhälaakson Osuuspankkien yhteenlaskettu tase oli vuoden vaihteessa 550 miljoonaan euroa, koko pankkitoiminnan lähennellessä 900 miljoonaan euroa.  Pankin yhteenlasketut omat varat, ilman vuoden 2015 tulosta, olivat lähes 85 miljoonaa euroa. Tilikauden yhteenlaskettu tulos oli 5,4 miljoonaa euroa. Arvioitu yhteenlaskettu vakavaraisuus 37,1 prosenttia.  Erinomainen vakavaraisuus on hyvä puskuri erityisesti talouden myllerrysten aikana, se luo turvaa niin tallettajille kuin lainanottajillekin.  Molemmat pankit tekivät oman tilinpäätöksen vuodelta 2015. Pankkien taseet yhdistettiin 21. päivänä helmikuuta.

Suomenselän Osuuspankki on jäsentensä omistama osuustoiminnallinen pankki, jonka päätöksenteossa ja toiminnassa korostuu paikallisuus ja ihmisläheisyys. Uusia omistaja-asiakkaita saimme v. 2015 yhteensä 442 kpl. Omistaja-asiakkaiden yhteismäärä nousikin 13 678 jäseneen.  Pankillamme on 28 380 asiakasta, siis enemmän kuin toimialueellamme on asukkaita.

Arvoisat asiakkaamme, Suomenselän Osuuspankki on tehty teitä varten. Haluamme palvella nöyrin mielin teitä ja toteuttaa perustehtäväämme eli edistää omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia sekä turvallisuutta.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön