Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Hippo-klubi OP Etelä-Karjalassa
 
 

Hippo-klubi OP Etelä-Karjalassa

Hippo-klubi on OPn alle 13-vuotiaille lapsille tarkoitettu kerho. Hippo-klubiin liittyminen ja jäsenyys ovat ilmaisia.

Miten Hippo-klubiin liitytään?

Lapsi liitetään klubiin ottamalla yhteyttä OP Etelä-Karjalaan ja avaamalla lapselle asiakkuus. Lapsi liitetään klubiin ainoastaan vanhempien suostumuksella, joka voi olla myös suullisesti annettu suostumus.

Mitä tarkoittaa Hippo-klubiin liittyminen?

Kun lapsi liitetään klubiin, saa hän pankista Hippo-klubi -kortin. Kortilla on mahdollisuus saada erilaisia Hippo-klubin perhe-etuja, esim. alennuksia erilaisten tapahtumien pääsymaksuista. Valtakunnallisista Hippo-klubieduista tiedotetaan Hippo-lehdessä ja osuuspankin omistajajäsenille lähetettävässä OP-Pohjola-lehdessä.

Lapsille ei markkinoida Hippo-klubin kautta pankkipalveluja eikä tietoja luovuteta OP Ryhmän ulkopuolisille tahoille.

Hippo-klubi-edut

Valtakunnallisista Hippo-klubi-eduista tiedotetaan www.op.fi-sivuilla ja paikallisista eduista täällä nettisivuillamme, lehti-ilmoituksin, Facebook-sivuillamme ja konttorijulisteilla.

KuvaHipotsylikkäin
Hippo-lehti

Hippo-lehti on OP Ryhmän valtakunnallinen lasten lehti. Lehti lähetetään yli 5-vuotiaille ja alle 13-vuotiaille OPn asiakkaille  kotiosoitteeseen kaksi kertaa vuodessa. Se sisältää paljon mieluisaa, helppoa lukemista ja erilaisia puuhatehtäviä. Hippo-lehti uudistui keväällä 2013. Lehden jakelu tehdään iän perusteella ja on suunnattu lähinnä jo lukemaan oppiville lapsille.

Hippo-tapahtumat

Hippo-klubilaiset ovat tervetulleita OP Etelä-Karjalan ja yhteistyökumppanien järjestämiin Hippo-tapahtumiin ja -tilaisuuksiin. Tapahtumista ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.

Lasten omat hippo.fi-sivut

Hippo.fi-sivuilla on monenlaista kivaa puuhaa lapsille, mm. askarteluohjeita ja erilaisia pelejä. Käy tutustumassa! Valitettavasti uusia puuhailuja sivuille ei enää tuoteta, mutta arkisto-linkistä löydät paljon aiemmin julkaistuja sisältöjä.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön