Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Hippo-klubi perheen pienimmille
 
 

Hippo-klubi perheen pienimmille

Hippo-klubi

Hippo-klubi on osuuspankkien alle 13-vuotiaille lapsille suunnattu kerho. Klubi innostaa lapsia tekemään, kokemaan ja oppimaan hauskalla tavalla.

Miten Hippo-klubiin liitytään?

Lapsi liitetään klubiin ottamalla yhteyttä OP Helsinkiin. Lapsi voidaan liittää klubiin ainoastaan vanhempien suostumuksella.

Mitä tarkoittaa Hippo-klubiin liittyminen?

Hippo-klubikortti ja Hippo-tapahtumat

Kun lapsi liitetään klubiin hän saa pankista Hippo-klubikortin ja säästölippaan. Hippo-klubilaisena lapsi voi saada kutsuja erilaisiin pankin järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

Hippo-lehti

Hippo-klubin 5-12-vuotiaille jäsenille lähetetään kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Hippo-lehti. Kesänumero ilmestyy toukokuussa ja talvinumero marraskuussa. Suomen- ja ruotsinkielisenä julkaistava lehti sisältää monenlaista puuhaa, pelejä, vinkkejä ja lukemista.

Lasten omat hippo.fi -sivut

Moniulotteisen ja aktiivisen Hippo-verkkomaailman tavoitteena on olla lapsille mukava paikka viihtyä ja puuhata. Koko sivusto on rakennettu niin, että sen sisällöt ovat hyödyllisyyden ja pedagogisen tavoitteen lisäksi myös hauskoja. Sivustoa päivitetään säännöllisesti, joten se pysyy tuoreena.

Lapsille ei markkinoida Hippo-klubin kautta pankkipalveluja.  Tietoja ei luovuteta OP Ryhmän ulkopuolisille tahoille.

Tervetuloa Hippo-klubiin!

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön