Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Lainopilliset palvelut
 
 

Lainopilliset palvelut

Saat apua lainopillisissa asioissa Länsi-Suomen Osuuspankin lakiasiantuntijoilta. Lainopillisiin palveluihin liittyviä maksuja voi maksaa OP-bonuksilla. 
 
Perheenjäsenten lainopilliset sopimukset

Puolisoiden omaisuudesta voidaan sopia avioehdolla. Lakiasiantuntijamme laatii avioehdosta kanssanne oikeamuotoisen asiakirjan. Perinnönjakoa selkeyttää oikein laadittu testamentti. Kun harkitset testamentin tekemistä, ota yhteyttä Länsi-Suomen Osuuspankkiin. Teemme puolestasi myös omaisuuden ositukset ja perunkirjoitukset.

Asunto- ja kiinteistöasioiden juridiset asiakirjat

Kun teet asunto- tai kiinteistökauppaa tai vuokrasopimusta, autamme sinua kauppakirjojen sekä sopimusten laatimisessa. Asiantuntemuksellamme kaikki tarpeelliset asiakirjat tulevat huomioitua. Kaupanteon jälkeen lainhuudatus ja kiinnitysten hakeminen hoituvat halutessasi toimestamme.

Verotusasiat säästämisestä ja sijoittamisesta

Nykyisen ja tulevan varallisuuden hoitamisessa tulee huomioida verotuksellisia seikkoja kuten tuoton verotus, varallisuusvero, lahjavero ja perintövero. Sijoitusasiantuntijamme suunnittelevat sinulle sopivan säästämis- ja sijoitusmuodon. Erityisissä vero-oikeudellisissa kysymyksissä saat apua lainopillisista palveluistamme.

 

 
Yhteydenottopyyntö pankkiin

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön