Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Limingan Osuuspankki
 
 

Limingan Osuuspankki

OP Liminka on jäsentensä omistama pankki, jonka tehtävänä on edistää omistajajäsentensä ja asiakkaidensa taloudellista menestystä. Pankkimme kaikessa toiminnassa korostuu vahvasti paikallisuus. Haluamme kantaa vastuumme toimintaympäristömme taloudellisesta menestyksestä, hyvinvoinnista ja elinvoimaisuudesta. Arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Pankkimme toimii pääasiassa Limingan talousalueella, jonka lisäksi tarjoamme asiakkaillemme palveluja koko Suomen alueella OP Ryhmän konttoreiden sekä internet-palvelumme kautta. Olemme osa suomalaista OP Ryhmää.

Tarjoamme uudessa modernissa toimitalossamme henkilö- ja yritysasiakkaillemme kokonaisvaltaista pankki- ja vakuutuspalvelua. Meiltä saat tarpeisiisi räätälöidyt ratkaisut, olipa kyse rahoituksesta, säästämisestä, sijoittamisesta, vakuutuksista, maksuliikkeestä tai lainopillisista palveluista. Haluamme olla asiakkaillemme asiantunteva, luotettava ja aktiivinen kumppani elämän kaikissa käänteissä.

Liittymällä pankin omistajajäseneksi saat parhaan hyödyn asiakkuudestasi. Omistajajäsenenä saat OP-bonuksina rahanarvoista etua palveluiden käytöstä. OP-bonuksia alkaa kertyä heti, kun sinun tai perheesi yhteinen pankki- ja / tai vakuutusasiointi on vähintään 5 000 euroa. OP-bonuksia saat lainoista, tileillä olevista varoista ja sijoituksista sekä OP-Visa-ostoksista. Niitä kertyy myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista eli kaikista OP Vakuutuksen Mitta- ja Autoturvan vakuutuksista.

Tervetuloa asiakkaaksemme - Yhdessä hyvä tulee!

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön