Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Lounaismaan Osuuspankin asiantuntijat palveluksessasi
 
 

Lounaismaan Osuuspankin asiantuntijat palveluksessasi

Lounaismaan Osuuspankin perustehtävänä on edistää omistaja-asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä ja hyvinvointia sekä turvallisuutta. Forssan Seudun, Salon, Someron ja Somerniemen Osuuspankit ovat yhdistyneet Lounaismaan Osuuspankiksi, jonka päämääränä on olla taitavasti yhdistynyt, kehittyvä ja kasvava pankki - toimialueensa vahva kehittäjä. Tarjoamme asiakkaillemme laajaa ja syvällistä palvelua kaikissa kanavissa - ajasta ja paikasta riippumatta. Osaamisemme on toimialamme huippua ja kustannustehokkuus on kilpailukykymme perusta.

Lounaismaan Osuuspankin konttorit sijaitsevat Forssassa, Salossa, Kiikalan Rekijoella, Kiskossa, Kuusjoella, Perniössä, Suomusjärvellä, Somerolla, Somerniemellä ja Tammelassa. 

Lounaismaan Osuuspankki tarjoaa laajasti pankki- ja rahoituspalveluja. Peruspankkipalveluiden lisäksi asiakkaidemme käytettävissä ovat myös erityispalveluyksikkömme: sijoituspalvelut, yrityspalvelut, lainopilliset palvelut, maatalousasiantuntijat, OP-Asuntopalvelu (mukana OPKK) sekä yksilöllistä varallisuudenhoitoa tarjoava OP-Private. Asiakkaan näkökulmasta palveluvalikoimamme tarkoittaa joustavuutta sekä kokonaisvaltaista asiakkuuden hoitoa. 

Pankkimme asiakasmäärä on noin 85 000, joista omistajajäseniä noin 40 000.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön