Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Oletko sinä Redi?
 
 

Oletko sinä Redi?

Redi on OP Etelä-Hämeen nuorten omat pankkipalvelut ja pitkä lista rahanarvoisia etuja. Redi-asiakkuus pitää sisällään maksuttomat nuorten peruspankkipalvelut, etuja muista pankki- ja vakuutuspalveluista sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Redikuva

Rediksi voit liittyä kun olet 18 - 25-vuotias OP Etelä-Hämeen asiakas ja sinulla on käytössäsi käyttötili, kortti ja verkkopalvelu. Nämä palvelut ja Redi-asiakkuus ovat 18 - 25-vuotiaille maksuttomia. Redi-asiakkuus säilyy siihen päivään asti kunnes täytät 26 vuotta.

Redi-asiakkaaksi voi liittyä helposti täyttämällä yhteydenottokortin sivun alareunasta, käymällä konttorissamme tai soittamalla meille 010 254 9001.


 

Redi-asiakkaan edut pankki- ja vakuutuspalveluista
Maksuttomat pankkipalvelut  

- OP-Verkkopalvelutunnukset
- OP-Visa Electron tai
- OP-Visa Debit -kortti
- Vuokravakuustilin panttaus 
- Pivo*
- OP-mobiili*
- E-laskupalvelu*


*maksuttomia myös
Redi-asiakkuuden päätyttyä

Edut pankkipalveluista- OP-Visa yhdistelmäkortti 0 euroa/kk ensimmäisen vuoden ajan. Kun tilaat kortin verkosta, ole yhteydessä pankkiin saadaksesi edun.
- Autolainan toimitusmaksu vain 190 e +edullinen korkotarjous
- Asuntolaina ilman toimitusmaksua
Edut vakuutuspalveluista- Henkilövakuutuksista sekä koti- ja muista omaisuusvakuutuksista - 21 % alennus 15-27 vuotiaana*
- Vakavan sairauden, vakavan tapaturman ja tapaturmaisen kuoleman varalta Kultaturvan vakuutusmaksuista kuuden kuukauden ajan - 20 %

*Etu on voimassa kaikille 15-27-vuotiaille etuasiakkaille*. Etu ei koske henki- ja työkyvyttömyysvakuutusta, myynnistä poistuneita vakuutuksia tai ajoneuvovakuutuksia.

*Etuasiakas on asiakas, jolla on vakuutuksia vähintään kolmesta eri tuoteryhmästä

Yhteistyökumppaneiden edut Redi-asiakkaalle

Katso edut täältä

Lähetä yhteydenottopyyntösi tästä
 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön