Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut
 
 

Omistaja-asiakkaana saat parhaat edut

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana voit nauttia yhteistyökumppaniemme monipuolisista paikallisista tarjouksista ja palveluista. Pääset myös mukaan ainutlaatuisiin tapahtumiin.

MUKAVAA MUKSUILLE -  LASTEN LIIKUNTA- JA KULTTUURIEDUT
Keväisiä säveliä TFOn lastenkonserteissa! 

To 23.3. klo 18, TFO & Ammuu, Konserttitalolla
Su 23.4. klo 14.00 suomeksi ja klo 16.00 ruotsiksi Lasten musiikkisalonki, Turun Linnassa

Omistaja-asiakkaille 3 euron alennus (norm 9-13€) lastenkonsertteihin (2 lippua/omistaja-asiakas). Liput myynnissä ennakkoon Turun konserttitalolla. Lippuja voi ostaa myös Lippupisteen toimipaikoista valtakunnallisesti, jolloin hintaan lisätään myyntipistekohtainen palvelumaksu. Edun saa näyttämällä Pivo-kupongin tai OP:n omistaja-asiakastunnuksella varustetun pankkikortin. Alennuskortin vaativia alennuslippuja ei voi ostaa verkkokaupasta.

Lisätietoja konserteista: www.tfo.fi

Kesäpäivät laineilla junioreiden purjehduskurssilla! 

TPS (Turun Pursiseura) tarjoaa OP:n omistaja-asiakkaiden lapsille Juniorien Purjehduskoulun kursseista 10% alennuksen (norm. 150 €). Lisätietoja kursseista sekä niiden ajankohdista: www.turunpursiseura.fi/juniorit/juniorien_kurssit

Liikunnalliset synttärit Lahjan Tyttöjen seurassa 

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat järjestää liikunnalliset synttärit Lahjan Tyttöjen jäsenhintaan (-10 euroa normaalihinnasta). Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse synttarit(a)lahjantytot.fi. 

Lisätiedot: http://www.lahjantytot.fi/tapahtumat/liikunnalliset-synttarit/hinnat-ajat-ja-varaukset/

LÄHDE LIIKKEELLE - URHEILUN JA LIIKUNNAN EDUT
Naisten Kuntovitoselle etuhintaan!

Naisten Kuntovitonen viettää ensi keväänä 30-vuotisjuhliaan! Juhlatapahtuma järjestetään Turun Urheilupuistossa lauantaina 20.5.2017 - merkitsethän päivän jo kalenteriin. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat osallistumismaksusta 5 euron alennuksen. Kun ilmoittaudut mukaan 31.12. mennessä on osallistumismaksu vain 25 euroa! (norm. 30 euroa).

Tämän jälkeen etuhinnat ovat seuraavat:

  • tammikuu 28 euroa/hlö (norm. 33 €)

  • helmikuu 31 euroa/hlö (norm. 36 €)

  • maaliskuu 34 euroa/hlö (norm. 39 €)

  • huhtikuu 39 euroa/hlö (norm. 44 €)

  • 1.-19.5. 45 euroa/hlö (norm. 50 €)

  • Tapahtumapäivänä 49 euroa/hlö (norm. 54 €)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tapahtumaan: www.kuntovitonen.fi
 

SuperTreenit 12.3.2017 Naantalissa 

SuperTreenit kerääväät taas ison joukon innokkaita liikkujia 12.3. Naantalin kylpylään ja Maijamäen liikuntahalliin. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana pääset SuperTreeneihin osallistuessasi Naantalin kylpylän sauna- ja allasosastolle tapahtumapäivänä veloituksetta (etusi 7e). Edun saat käyttöösi omistaja-asiakkaan OP-kortilla tai Pivon mobiilikupongilla kylpyläosaston kassalla. Varaa sauna- ja allasvuorosi ennakkoon SuperTreenien lipun oston yhteydessä. Lisätiedot ja päivän ohjelma: www.supertreenit.fi

Iloisia keilailuhetkiä Raision Keilailukeskuksess

Omistaja-asiakkaana saat Raision Keilailukeskuksen ratahinnasta 3 euron alennuksen (norm. päivärata 14€, iltarata 18€ ja hohtokeilaus 24€). Lisätiedot: www.raisionkeilailukeskus.com

TUTOn kuntosali käytössäsi huokeaan hintaan

TUTOn kuntosali Pansiossa (os. Pernontie 16, Turku) tarjoaa omistaja-asiakkaillemme mahdollisuuden kuntosaliharjoitteluun edulliseen hintaan; 2 euroa/kerta (norm. 2,5 e/kerta), 16 euroa/10 kertaa (norm. 20 e/10 kertaa). Lisätietoa kuntosalin aukioloajoista verkossa: tuto.fi > Seura > Kuntosali

KULTTUURIELÄMYKSIÄ, TIETOA JA TAITOA
POMO! Lars von Trieriä Linnateatterin tapaan - komediana ja turkulaisittain! 

Johtaminen on vaikea tehtävä, ja erityisen hankalaa se on silloin, kun pomo yrittää pysytellä piilossa teeskentelemällä olevansa yksi työntekijöistä. Linnateatterin Teatterisalin näyttämölle loikkaavassa työpaikassa mikään ei pidä paikkaansa ja jokaisessa toimistokansiossa piilee komedian ainekset.

Omistaja-asiakkaat hankkivat liput syksyn esityksiin etuhintaan 27€ (norm. 35 €), 2 lippua/omistaja-asiakas. 
  
Lisätiedot: www.linnateatteri.fi

MUISTA MYÖS MUUT OP RYHMÄN OMISTAJA-ASIAKKAAN EDUT

 Lue lisää, katso linkki oikean reunan valikosta >

KESKITTÄMINEN KANNATTAA! 

Palkitsemme omistaja-asiakkaitamme raha-asioiden keskittämisestä monin tavoin. Kun valitset pankiksesi Osuuspankin ja vakuutusyhtiöksesi OP Vakuutuksen, sinulla on mahdollisuus saada etuja pankki- ja vakuutuspalveluista.

Edut saat omistaja-asiakastunnuksella varustetulla OPn kortilla tai Pivon mobiilikupongilla

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut saat esittämällä omistaja-asiakastunnuksella varustetun OPn kortin ellei toisin mainita. Osa eduista löytyy myös Pivosta, OPn keskittämisedut -osiosta, josta voit käyttää sähköisen mobiilikupongin. Muista kertoa omistaja-asiakkaan edusta ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Lisätietoja tapahtumista, tuotteista, tilaus- ja toimitusehdoista sekä aukioloajoista tai esityspäivistä saat yhteistyökumppaneidemme verkkosivuilta.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön