Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Omistaja-asiakkuus OP Etelä-Karjalassa
 
 

Omistaja-asiakkuus OP Etelä-Karjalassa

Liittymällä OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakkaaksi voit saada rahanarvoisia OP-bonuksia ja hyötyä kaikista keskittämiseduista.

Omistaja-asiakkaaksi liittyminen on helppoa. Voit lähettää jäsenhakemuksen meille op.fi:n kautta, varata tapaamisajan konttoriin tai soittaa numeroon 010 258 5110. Jos sinulla ei ole OPssa verkkopalvelutunnuksia, voit jättää op.fi:ssä meille yhteydenottopyynnön tai varata ajan neuvotteluun.

Osuusmaksu on 100 euroa. Osuusmaksu on sijoitus - saat summan irtisanomisajan kuluttua kokonaisuudessaan takaisin, mikäli päätät joskus luopua jäsenyydestäsi. Pankin säännöt saat konttoristamme.

Edut pankkipalveluista

  • Saat OP-bonuksia pankki- ja vakuutusasioinnistasi. 

  • OP-bonuksilla maksetaan automaattisesti OPn pankkipalveluita sekä kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuja. Parhaassa tapauksessa vakuutusmaksut hoituvat pelkillä bonuksilla.

  • OP-bonuksia käytetään myös OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen. 

  • Päivittäisasioinnin palvelut 40 % edullisemmin eli 2,95 euron kuukausihinnalla (= käyttötili, jolle tulee palkka, eläke tai muu toistuvaissuoritus, verkkopankki, verkkotiliote ja OP-Visa-tuoteperheen kortti).


Lue lisää rahanarvoisista eduista. Lisätietoa vakuutus- ym. eduista saat viereisistä linkeistä.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön