Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan paikalliset edut
 
 

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaan paikalliset edut

OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaana nautit edullisemmin monista paikallisista tapahtumista ja palveluista. Ota ilo irti ja täysi hyöty pankki- ja vakuutusetujen, keskittämisetujen lisäksi paikallisista eduistamme. Poimi omasi!

Jalat seinällä

Saat edut käyttöösi, kun esität omistajajäsen -merkinnällä varustetun maksukortin kassalla. Voit myös näyttää oikeuden etuun Pivo -mobiilisovelluksesta. Lisätietoja: Pivo

Lisätietoja sivun oikean reunan liitelinkeistä ja yritysten omilta nettisivuilta.

Edut ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Myymässä asuntoa?

OPKK, Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV: Alennus 250 euroa arvonlisäverollisesta välityspalkkiosta, ei kuitenkaan vähimmäispalkkiosta.

Lasten Hippo-tapahtumat

Järjestämme vuoden mittaan useita erilaisia Hippo-tapahtumia. Lue lisää sivun oikean reunan linkin takaa ja tule mukaan! Terveisin Hanna Hippo.

Osallistu maksuttomaan webinaariin kotisohvalta

OP Ryhmä tarjoaa aika-ajoin maksuttomia kaikille avoimia webinaareja. Kerromme niistä täällä sekä Facebook sivullamme. Pysy kuulolla.

Pidä luova tauko!

Jyväskylän kaupunginteatterin etuesitykset

Valittuihin näytöksiin etuhintaisia lippuja enintään 4 kpl / esitys / omistaja-asiakas. Etuhintaiset liput, varaukset ja lisätiedot teatterin myymälästä puh. 014-266 0110. Lisätietoja esityksistä www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Maaliskuu 2017
   Ke 8.3. klo 19 Mies joka kieltäytyi käyttämästä hissiä 10 e (20 e)
   Ke 15.3. klo 19 Täti ja minä 12 e (24 e)

Huhtikuu 2017
   To 6.4. klo 19 Diivat -komedia 13 e (26 e)
   La 29.4. klo 19 Ansa -musikaali 25 e (36 e)

Toukokuu 2017
   La 6.5. klo 13 Kauas pilvet karkaavat 19 e (26 e)
   To 11.5. klo 19 Täti ja minä 12 e (24 e)

Jyväskylä Sinfonia

HEI TEHDÄÄN SINUNKAUPAT! -lastenkonsertti ke 22.3.

Etu 2 euroa. Lippu 8 e (norm. 10 e). Keskiviikkona 22.3. klo 16.30 ja 18.00 Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Jyväskylä Sinfonian lastenkonsertti on palkittujen lastenmuusikoiden Satu Sopasen ja Tuomo Rannankarin käsikirjoittama ja siinä on mukavasti jännitystä ilmassa. Paikalla on myös Jyväskylän kaupungin oma Hiekkakakkuorkesteri, joka virittää ilmoille tuttuja lastenlauluja kaikkien laulettavaksi ja leikittäväksi. Konsertin kesto on 45 minuuttia ja se sopii 3-10-vuotiaille lapsille sekä kaikille lapsenmielisille. Lisätietoja konsertista. Tervetuloa!

Etuhintaiset liput voi ostaa vain Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä, puh. 014 266 0110.

Edullisemmin kevään messuille!

Jyväskylän Kirja,- Ruoka-, Viini- ja ShowlinkPets-messut 2017 Paviljongissa 25.-26.3.

Etu 4 euroa. Etulippu 10 euroa (norm. 14 e). Eli neljät messut samalla lipulla.
Edun saat, kun hankit lippusi ennakkoon lippukaupasta.

Lippukauppa http://www.paviljonki-klubi.fi/paviljonkiklubi/?page=ticket&evid=194
HUOMIO! Lippuvarauksen alennuskoodina on salasana: OP

  Messut ovat avoinna lauantaina 25.3. klo 10-18 ja sunnuntaina 26.3. klo 10-17.
  Viinimessut ovat avoinna la 12-21, su klo 12-17.

Keskisen Suomen kevään suurin Kulttuurin ja vapaa-ajan messutapahtuma jatkaa kasvuaan. Koko Paviljongin täyttävä perhetapahtuma tarjoaa sinulle ajankohtaista tietoa ja viihdettä olitpa sitten Kirjan, Ruuan , Viinin tai Lemmikkien ystävä. Tervetuloa!

Kannustamaan kotiotteluun

Tällä hetkellä ei ole etuja kotiotteluihin. Palaamme asiaan!

Liikettä niveliin ja hyvää vointia!

Laskettelurinne Äänemäki, Äänekoski

Etu 14 euroa. Tutustumiskäynti 15 euroa = 2 tunnin lippu + välineet (norm. 29 e). Etu on käytettävissä omistaja-asiakkaalle kaksi kertaa kauden aikana. Äänemäessä on tarjolla 2 valaistua rinnettä, joista toinen on Snow Park. Lisäksi käytettävissä on ilmainen naruhissi aloittelijoille. Alueella myös kahvio. Tervetuloa!

Täyden kympin talvitapahtuma su 12.3. Riihivuoren hiihtokeskus, Muurame

Omistaja-asiakkaiden täyden kympin laskettelupäivässä Riihivuoressa viihtyy koko perhe. Etuhinnat sunnuntaina 12.3. per henkilö ovat seuraavat: koko päivän hissilippu 10 euroa (norm. 39/31/26 e), välinevuokra 10 euroa (norm. 32 e) ja ruokailu noutopöydästä 10 euroa.

Etu on voimassa 12.3. omistaja-asiakkaille ja heidän perheenjäsenille. Tervetuloa mukaan!

Laajavuoren kylpylä Cumulus Resort, Jyväskylä

Kylpylälippu 9,50 e, ma-pe klo 7-14, muina aikoina 13,50 e ja 55+ -vuotiaille kylpylälippu 5,50 e, ma-pe klo 7-14, muina aikoina 8 e. Hinnat eivät sisällä uima-asua tai pyyhettä. Sopimushinnat koskevat vain jäsenten omia henkilökohtaisia kylpyläkäyntejä. Kuntosali 6 e/kerta. Keilaus ma-to klo 9-14 hintaan 16 e/rata/55 min. Hyvinvointikeskuksesta etu -10 % normaalihinnoista. Etuhinnat voimassa 31.12.2017 saakka, ei koululaisten lomasesonkeina, lukuun ottamatta kesälomaa.

Kylpylähotelli Peurunka, Laukaa

Päivän pikalomalle Peurunkaan!

Etuhinta vain 20 euroa / aikuinen, lapset 4-14 v. 10 euroa, sisältäen kylpylässä käynnin (3 h) sekä maittavan lounaan tai päivällisen Pata&Pannu -ravintolassamme. Etu on voimassa ma-to 31.5.2017 saakka, ei juhlapyhinä. Tervetuloa viihtymään!

Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskus, Killeri

Etuhinnalla liikkumaan ja syömään!

Etu 10  euroa/kk, eli 12 kk ryhmäliikunta- ja kuntosalikortti 49 e/kk (norm. 59 e/kk). Korttiin sisältyy: lähes 70 h ryhmäliikuntaa, laadukas kuntosali, yleisöluistelut, ohjatut luistelutunnit, säbäpelit, vanhempi & lapsi säbähöntsät, ohjatut sulkapallovuorot, sulkapallovuorot arkisin klo 7-15, juoksukoulu, jooga, TennisHiit sekä saunat.
 
Etu 4 euroa/kk, eli 12 kk kuntosalikortti hintaan 35 e/kk (norm. 39 e/kk). Korttiin sisältyy: laadukas kuntosali, BuugiÄijjä-tunti, säbäpelit 2xvko, sulkapallovuorot arkisin klo 7-15 (alle 12v. lapsi ilmaiseksi mukaan) sekä saunat.

Etu -10% pallopeleistä, ei koske vakiovuoroja.

Arkilounas hintaan 8,50 euroa (norm. 9,50 e)

Näihin etuihin ei voi yhdistää muita alennuksia. Tervetuloa!

Jyväskylän aikuisopisto

Virkisty opiskelijoiden hieronnoissa ja hoidoissa - hae hyvää oloa edullisesti!

Opiskelijatyönä tehtävät
* saman kestoiset hieronnat - joka 5. ilmaiseksi.
* 60 min jalkojen perushoito à 15 euroa (norm. 25 e).

Varaa oma aikasi! Lisätiedot Jyväskylän aikuisopiston hierontapalveluista saat tästä ja jakojenhoidosta saat tästä. Etu voimassa 30.6.2017 saakka.

KotiDatan ammattilaiset apuna

Etu 15 % kaikista palveluista. Teemme myös asiakaskäyntejä! Soita 040-750 7550 Kotidata, Torikulma, Jyväskylä www.kotidata.fi

Askarruttaako sinua mobiililaitteiden turvallinen käyttö ulkomailla?

Etu -50%. Saat laitteen tarkastuksen, opastuksen ja ohjeet - kuinka käytät laitteitasi ulkomailla hallitusti ilman yllättäviä kuluja. Etu kahdelle mobiililaitetteelle 10 euroa (norm. 20 e). Soita 040-7507550. KotiData, Torikulma, Jyväskylä. Teemme myös asiakaskäyntejä! www.kotidata.fi

Opastus ja laitteen tarkastus käsittää mm. seuraavat asiat; operaattorien ulkomaanpakettien tarkastuksen, lentotilan ja roamingin käyttämisen opastuksen, langattomien verkkojen ja palveluiden käyttöopastuksen (kohteessa WiFin käyttö esimerkiksi Whatsapp viestit ja puhelut, Facebook, sähköpostit ), lisäksi saat mukaasi muistilistan mobiililaitteiden turvallisesta käyttämisestä.


Ota ajotaito haltuun

Autokoulu Juha, Tapionkatu 4, Jyväskylä

Saat tuntuvan 12% edun Autokoulu Juhan kaikista peruskursseista. Esimerkiksi 4.1.2017 B-ajokorttikurssille etu on 198 euroa, etuhinta 1452 euroa (norm. 1650 e). Lisätietoja Autokoulu Juhan palveluista www.autokoulujuha.fi

Lainopillisia palveluita

Asianajotoimisto Fenno

Voit saada lainopillisia palveluita pankkimme lainopillisen osaston lisäksi kumppaniltamme, Asianajotoimisto Fennolta. Notariaattipalvelut saat heiltä OP Ryhmän suositushinnaston mukaisesti ja muista lainopillisista palveluista etu -10 %.

Voit ottaa yhteyttä palvelun kartoittamiseksi OP Keski-Suomen lakipalveluassistenttiin: Kirsi Janhunen p. 010 25 65687 tai kirsi.janhunen@op.fi

Omistaja-asiakkaana lomailet Matkapoikien kanssa edullisemmin

Matkapojat Oy

Etu 20 euroa matkan perushinnasta, kun suuntaat Matkapoikien kanssa Baltiaan kiertomatkalle tai Eurooppaan kaupunkilomalle.

Etua myös Matkapoikien opastetuista lentopohjaista kiertomatkoista Eurooppaan ja kaukomaille. 
* Etu 50 euroa / hlö matkan perushinnasta, kun matkan hinta alle 1500 e 
* Etu 100 euroa / hlö matkan perushinnasta, kun matkan hinta yli 1500 e.

Tutustu Matkapoikien tarjontaan matkapojat.fi. Tule käymään Matkapoikien Jyväskylän toimistolla Kauppakatu 18 tai ota yhteyttä sähköpostitse jyvaskyla(ät)matkapojat.fi tai soita Matkapoikien myyntipalveluun p. 010 2323 200. Muista mainita virkailijalle tästä OP Keski-Suomen omistaja-asiakasedusta. Tervetuloa mukaville matkoillemme!

Toistaiseksi voimassa olevat paikalliset omistaja-asiakkaan edut
  • Monia etuja tarjolla - poimi omasi!

Intersport Jyväskylä Keskusta, Kauppakeskus Forum: Tekstiilit ja jalkineet -10% tarjoushinnoista. Etu ei koske seurakauppa-asuja ja tuotteita, Plussa-tarjouksia, Viheltäen menee -kampanjoita sekä sopimushintoja. intersport.fi.

Virpin Kulta, Jyväskylä Forum, Keljonkeskus, Palokka: Etu 20 % normaalihintaisista tuotteista. Tervetuloa! virpinkultaforum.fi ja virpinkulta.fi

Kookenkä Jyväskylä, Kauppakeskus Forum: Etu 30 % kenkien hoitoaineista normaalihintaisten kenkien ostajalle.

Scandia Rent -autovuokraamo: Etu 15 % autonvuokrauksesta kaikissa autoluokissa ja missä päin Suomea tahansa. Syötä Kampanjakoodi -kenttään "osuuspankki". www.scandiarent.fi/index.php

Fenno Optiikka Näköset, Torikeskus Jyväskylä ja Muurame: Etu 20 % normaalihintaisista tuotteista ja ilmainen näöntarkastus silmälasien oston yhteydessä.

Laukaan Optikko Oy: Etu 20 % normaalihintaisista tuotteista ja ilmainen näöntarkastus silmälasien oston yhteydessä.

Sisustussuunnittelu Katriina Turunen: Etu 10 % sisustussuunnittelusta.

Puustelli, Jyväskylä: Keittiökaupan yhteydessä keittiön vesiturvapaketti veloituksetta. Edun arvo 240 euroa.

Rengasliike Kumisetä, Palokka: Lisäetu 5 % kaikista tuotteista. Etu koskee myös tarjoustuotteita.

Meidän Katsastus Oy, Vasarakatu 26: Etu 4 euroa. Auton katsastuspaketti sis. päästömittaukset 55 e (norm. 59 e). Ajanvaraus p. 020 7959 900 tai meidankatsastus.fi

Lehtolan tila, Puuppola: Etuna oman tilan täyslihasäilyke 400 g veloituksetta 10 kg lihalajitelman ostajalle. Edun arvo 8 euroa. Lihalajitelmia on tarjolla rajoitettu määrä. Tarjolla lähellä kasvatettua ranskalaisen Limousin pihvikarjarodun laatulihaa suoraan Puuppolasta. Puh. 040-563 1458.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön