Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Keski-Suomi mukana tukemassa Sylva Ry:tä Team Rynkebyn kautta
 
 

OP Keski-Suomi mukana tukemassa Sylva Ry:tä Team Rynkebyn kautta

Hyväntekeväisyyspyöräily Team Rynkebyn avulla autetaan syöpää sairastavia lapsia ja nuoria, sekä heidän perheitään. Suomessa tuki ohjataan perille Sylva ry:n kautta. Yhdessä olemme hyvällä asialla - pienten puolesta.

Team Rynkeby tuki

OP Keski-Suomen tuki Sylva ry:lle on 2500 euroa.

Tärkeällä asialla - pienten puolesta

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. OP Keski-Suomi on mukana tukijoukoissa yhteiskuntavastuuteemalla.

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa. Heistä 75-80% paranee, mutta lasten syövät ovat silti yhä suurin yksittäinen syy sairauteen kuolleiden 1-15-vuotiaiden kohdalla. Lisäksi kahdelle kolmasosalle syövästä selviytyneistä jää sairaudesta tai sen hoidosta jokin vakava terveyshaitta.

Valtakunnallisena potilasjärjestönä Sylva ry:n pääosin lahjoitusvaroilla pyörivän toiminnan ydinaluetta on syöpäsairaiden lasten ja nuorten kuntouttaminen, vertaistuen tarjoaminen sekä heidän perheidensä tukeminen muun muassa kursseilla ja lomilla. Lisäksi Sylva ry tukee lasten syöpäsairauksien hoitojen tutkimustyötä, julkaisee tautiryhmäkohtaisia hoito-oppaita ja säännöllisesti ilmestyvää jäsenlehteä. Sylva ry tuottaa myös muuta tiedotusmateriaalia ja järjestää koulutustilaisuuksia syöpäsairaiden lasten ja nuorten parissa työskentelevälle hoitohenkilökunnalle.

Team Rynkeby ryhmä Giro

Aurinkoinen Giro d' Espoo ja 111 km takana 22.5.

Jyväskylästä ensi kertaa joukkue mukana

Jyväskylästä on mukana tänä vuonna ensimmäistä kertaa oma joukkue. Matka Pariisiin on pitkä. Joukkue pyöräilee 1500 km Jyväskylästä Pariisiin 6.-16.7.2016. Tapahtumassa on vuonna 2016 yhteensä 38 joukkuetta, joista Jyväskylän lisäksi Suomesta on mukana Helsingin, Espoon ja Tampereen joukkueet, yhteensä 140 ajajaa. Yhteensä 1600 hyväntekijää pyöräilee joukkueiden kotikaupungeista Pariisiin. Joukkueita on mukana Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta ja Färsaarilta. Kaikki saapuvat yhtä aikaa Pariisiin lauantaina 16.7.

Jyväskylän joukkueessa on mukana 29 ajajaa ja 7 huoltajaa, yhteensä 36 hyväntekijää. Joukkueen pyöräilijöistä 10 on naisia ja 19 miehiä. Matkalla on mukava kokoonpano erilaisilla taustoilla olevia eri-ikäisiä auttajia. Joukkueen ikähaitari on 21-67 vuotta.

Hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueen jäsenet maksavat itse kaikki omat kulunsa; pyöränsä, varusteensa, harjoittelunsa, ruokailunsa ja matkansa. Pyöräilijät ovat myös antaneet harjoitteluun syksystä 2015 saakka ison osan vapaa-ajastaan ja käyttävät matkaan kesälomaansa. Harjoittelukilometrejä tälle kesälle maantiepyörällä on jokaisella alla vähintään 2500 km.

Team Rynkeby - pvkl poljetaan

Pitkä viikonloppu 228 km ja 213 km 18.-19.6. Jaksaa, jaksaa - vaikka sataa.

Työkaverimme Katri polkee 1500 km Jyväskylästä Pariisiin

Jyväskylän joukkueessa on mukana markkinointiassistenttimme Katri Tynkkynen. Pariisiin polkeminen on erityisen suuri ponnistus Katrille, sillä hän on aloittanut maantiepyöräilyn harjoittelemisen ensi kertaa vasta nyt 2016 huhtikuun alussa. Uuden lajin opettelu on ollut haastavaa ja samalla erittäin palkitsevaa. Valmentajan ohjeiden mukaan joulukuusta asti harjoitelleen Katrin kunto on kohonnut ja maantiepyöräilyäkin on nyt vaaditut 2500 km alla.

"On huikean hienoa olla mukana tässä joukkueessa, joka on täynnä iloisia hyväntekijöitä - hienoja tyyppejä. Joukkueen jäsenet ovat sitoutuneet yhteiseen päämäärään ja vaikka vauhti on ollut kova, suuremmilta murheilta ollaan säästytty. Olemme myös onnistuneet saamaan mukaan mukavan joukon tukijoita, jotka haluavat olla auttamassa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria. Minua lämmittää erityisesti, että oma työnantaja on mukana tukemassa Sylva ry:tä suuralla sydämellä."

Seuraa Team Rynkeby Jyväskylän joukkueen matkaa

Jyväskylän joukkueen facebooksivua seuraamalla pysyt joukkueen mukana ja pääset nojatuolimatkalle Jyväskylästä Pariisiin ilman hikeä ja hengästystä. Linkin löydät sivun oikeasta laidasta.

Turvallista matkaa Katrille ja koko Jyväskylän joukkueelle! Ja hyvää kesää  kaikille!
OP Keski-Suomi

#trjyvskyla #pientenpuolesta

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön