Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Keski-Uusimaa
 
 

OP Keski-Uusimaa

OP Keski-Uusimaa on tarjonnut pankkipalveluja toimialueellaan yli 112 vuoden ajan. Pankin ensimmäinen konttori perustettiin Hyvinkäälle vuonna 1904.

OP Keski-Uusimaa on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, joka toimii Järvenpään, Keravan, Tuusulan, Hyvinkään ja Nurmijärven kasvualueella. Pankilla on yli 100 000 asiakasta ja pankkiliiketoimintaa yli 3,6 miljardia euroa.

Kuudessa toimipisteessämme työskentelee 193 henkilöä. Toimipisteiden lisäksi pankilla on oma OP Private pankki, joka tarjoaa vaativia varallisuudenhoitopalveluja sekä OP-Yrityspankki, joka tarjoaa palveluja keskisuurille yrityksille. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme kattavat OP Vakuutuksen vakuutuspalvelut. Pankin omistama OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy LKV on toimialueemme merkittävä kiinteistönvälitystoimisto, jolla on kuusi toimipistettä pankin toimipisteiden yhteydessä.

Toimintamme henkilöasiakkaita ja pk-yrityksiä palvelevana pankkina on menestyksellistä. Markkinaosuutemme toimialueemme henkilö- ja yritysasiakkaista on noin kolmannes. Asiakaskunnasta 90 prosenttia on henkilöasiakkaita ja 10 prosenttia yritysasiakkaita.

Pankin liikevoitto vuodelta 2016 oli 14,9 miljoonaa euroa ja vakavaraisuus 51 % eli yli kuusinkertainen lain edellyttämään tasoon nähden. Kehitämme voimakkaasti toimintaamme omistaja-asiakkaidemme ja asiakkaittemme eduksi. Omistaja-asiakkaita on yli  46 000 ja määrä kasvaa voimakkaasti pankin tarjoamien merkittävien keskittämisetujen myötä.

Olemme aidosti paikallinen ja suomalainen pankki. Pankin edustajiston, hallintoneuvoston ja hallituksen jäsenet ovat kaikki pankin omistaja-asiakkaita ja asiakkaita. Osuustoiminnallisena pankkina emme pyri voiton maksimointiin, vaan merkittävä osa pankin tuloksesta maksetaan asiakasomistajille OP-bonuksina, joita annettiin vuonna 2016 yli 5,9 miljoonaa euroa.

Yhdessä hyvä tulee.

KUOP toimialue

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön