Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas ja elohopeamatkat
 
 

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas ja elohopeamatkat

Ennakkovarauksen voit jättää Matkapoikien Porin tai Rauman toimistoon tai soittamalla numeroon 010 2323 104.

Palautteenne matkoista on meille tärkeää ja siksi toivoisimme, että vastaisitte muutamaan kysymykseen koskien Omistaja-asiakasmatkoista. Linkin palautteeseen löydät sivun oikeasta reunasta. Kiitos etukäteen!

 

Matkapoikien matkat kesä-elokuu 2017

 

KESÄKUU

TI-KE 20.-21.6.
VIIHDETTÄ ITÄMERELLÄ

Viking Grace 23 h miniristeily Turusta Miniristeily Turusta on täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Laivalla lastenohjelmassa Captain Viking's Underwater Adventure!

Hinta alk.13€/hlö B-lk 4 hlö hytissä
Sisältää kuljetuksen Kankaanpää-Pomarkku-Noormarkku-Pori-Rauma reitiltä sekä risteilyn valitussa hyttiluokassa.


HEINÄKUU

TO 6.7.
KEMIÖN SAARIKIERROS

Retki alkaa Kemiöstä, jossa tutustumme ensin Sagalundin museoon. Aamupäiväkahvit juodaan Café Adélen tunnelmallisessa salissa. Näemme Kemiön komean kivikirkon sekä sitä ympäröivän kirkkomaan. Matka jatkuu Taalintehtaan ruukkialueelle. Ruukin vanhat masuunit ja hiiliuunit on osin restauroitu 2000-luvun alussa. Alueen asuinrakennuksista vanhimmat ovat 1700-luvulta. Taalintehtaalta jatketaan Kasnäsiin, jossa nautitaan runsaasta saaristolaispöydästä. Lounaan jälkeen vieraillaan Söderlångvikin kartanolla. Kulttuuripersoona, lehtikustantaja ja mesenaatti Amos Anderson osti Söderlångvikin kesäpaikakseen. Kartanossa on laaja kokoelma maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa. Päärakennuksen ympärille levittäytyvä puisto on elämys kaikkina vuodenaikoina. Iltapäiväkahvit nautitaan Café Vivanissa, jossa on myös saaristolaishenkinen käsityöpuoti.

Hinta alk. 97€ /hlö
Sisältää bussikuljetuksen reitiltä Kankaanpää-Pomarkku-Noormarkku-Pori-Rauma, ylläolevan ohjelman opastuksineen ja sisäänpääsyineen, lounaan ja kahvit.

TI-KE 18.-19.7.
VIIHDERISTEILY
SILJA EUROPALLA TALLINNAAN

Kesäinen 22 tunnin huviristeily mahdollistaa irtioton arjesta ja Tallinnassa ehdit käydä vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä. Tanssimusiikista vastaa turkulainen Atlas & Timo Rauhala ja lapsia viihdyttää räyhäkkä lasten heviyhtye Hevisaurus! Maissaoloaika n. 4h.

Hinta alk. 40€/hlö B-lk 4 hlö hytissä
Sisältää kuljetuksen reittiä Kankaanpää-Pori-Rauma-Helsinki sekä risteilyn valitussa hyttiluokassa.


ELOKUU

TI 15.8.
SUOMI 100V SAARISTOSEIKKAILU

Suomi 100v Saaristoseikkailulla juhlitaan Suomen satavuotista historiaa. Aloitamme päivän makoisalla kalakeitolla Aurajoen rannalla, Vaakahuoneella. Päivän aikana saamme nauttia upeasta saaristosta sekä s/s Ukkopekan ainutlaatuisesta höyrylaivatunnelmasta. Reitti vie monien historiallisesti tärkeiden kohteiden kuten Suomen Joutsenen ja Turun Linnan ohitse. Matkan aikana seikkailijat saavat kuulla tarinoita Ukkopekan, Vaakahuoneen, Herrankukkaron ja Turun saariston historiasta. Pysähdymme pienellä ja eksoottisella, Suomen merihistoriaa henkivällä Loistokarin saarella sekä tutustumme siellä olevaan museoituun Loistonvartijan mökkiin. Retki jatkuu kohti Herrankukkaroa ja matkalla nautimme hyväntuulen kahvit makeapalan kera. Tutustuminen Herrankukkaroon ja sen jälkeen matka jatkuu Röölaan, jossa tutustumme uuden suomalaisen omenaviinien valmistajaan Brinkhall Sparkling Oy:n.

Hinta alk. 85€/hlö
Sisältää bussikuljetuksen reitiltä Kankaanpää-Pomarkku-Noormarkku-Pori-Rauma, lounaan, höyrylaivaristeilyn, Herrankukkaron esittelyn, kahvit ja viininvalmistuksen esittelyn.


 

Omistaja-asiakkaana pääset Matkapoikien matkoille edullisemmin!

BALTIAN KIERTOMATKAT JA EUROOPAN KAUPUNKILOMAT
Etu 20€/hlö matkan perushinnasta

EUROOPAN KIERTOMATKAT, KAUKOMATKAT JA ELÄMYSRISTEILYT
Etu 50€/hlö matkan perushinnasta, kun matkan hinta alle 1500€
Etu 100€/hlö matkan perushinnasta, kun matkan hinta yli 1500€

Tutustu tarjontaan toimistoissamme tai oheisesta linkistä ja mainitse varatessasi jäsenyydestäsi! Edut koskevat v 2017 matkoja.

 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön