Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP-Private Suur-Savo - asiantunteva kumppani omaisuutesi hoitoon
 
 

OP-Private Suur-Savo - asiantunteva kumppani omaisuutesi hoitoon

Varallisuuden hoitaminen ja kasvattaminen on kokopäivätyötä. On jatkuvasti seurattava markkinoita ja tehtävä nopeita päätöksiä. Onko sinulla siihen aikaa tai halua? Meillä saat käyttöösi koko asiantuntijatiimimme, joka tarjoaa sinulle yksilöllistä varallisuudenhoitoa.

Privaten kuva

Palveluumme kuuluu henkilökohtainen varainhoitaja, joka toimii kumppaninasi omaisuutesi hoidossa ja pitää sijoituk-sesi mukana markkinoiden rytmissä. Palvelukokonaisuus sopii sinulle, jos sijoitettava varallisuutesi on vähintään 100 000 euroa.

OP-Private-palvelu perustuu asiakkaan tuntemiseen, johon pääsemme molemminpuolisella luottamuksella. Haluamme tietää, mitkä ovat odotuksesi ja tarpeesi nyt ja lähitulevaisuudessa, mitä riskejä olet valmis ottamaan ja millaisia tuottoja tavoittelet. Keskustelujen perusteella laadimme henkilökohtaisen sijoitusstrategiasi, jonka pohjalta hoidamme varallisuuttasi. Käymme säännöllisesti läpi sijoitusten tuotot ja riskit, markkinatilanteen ja uudet mahdollisuudet.

Kaikki pankki- ja vakuutusasiat samalla katon alta

OP Privatessa haluamme huomioida elämäsi ja varallisuutesi kokonaisuutena ja pyrimme huolehtimaan koko perheesi asioinnista. Asiakkaamme saavat siis paljon enemmän kuin perinteistä varainhoitoa. Voit ottaa yhteyttä varainhoita-jaasi missä tahansa pankkiasiassa, olipa kyse lainoista tai vaikka uuden kortin tilaamisesta. Hän myös järjestää sinulle asiantuntijan auttamaan vakuutusasioissa, testamenttien, perukirjojen ja muiden asiakirjojen laadinnassa tai vaikka kiinteistökaupoissa.

Lämpimästi tervetuloa OP Private Suur-Savon asiakkaaksi!


Varaa aika numerosta 010 255 2601 tai ota yhteyttä suoraan varainhoitajaamme:

Anssi Halonen, puh. 010 255 2672 / Mikkeli, Mäntyharju, Ristiina

Juha Mustapää, puh. 010 255 2267 / Savonlinnan alue

Mikko Myllylä, puh. 010 255 2588 / Pieksämäki, Juva

Eveliina Pyyhtinen, puh. 010 255 2451 / Mikkeli, Puumala

Tiina Sahama, puh. 010 255 2275 / Savonlinna, Juva

Kari Saikkonen, puh. 010 255 2455 / Mikkeli

Pirjo Värtö, puh. 010 255 2286 / Savonlinnan alue

Jyrki Huovinen, puh. 010 255 2242 / yritysasiakkaat

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön