Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP-Private Turku
 
 

OP-Private Turku

Varallisuuden hoitaminen ja kasvattaminen on kokopäivätyötä. On jatkuvasti seurattava markkinoita ja tehtävä nopeita päätöksiä. Onko sinulla siihen aikaa tai halua?

Käytössäsi koko asiantuntijatiimi

Palveluumme kuuluu henkilökohtainen varainhoitaja, joka toimii kumppaninasi omaisuutesi hoidossa ja pitää sijoituksesi mukana markkinoiden rytmissä. Palvelukokonaisuus sopii sijoittajalle, jolla on vähintään 100 000 euroa sijoitettavaa varallisuutta.

Varallisuudenhoito on paljon muutakin kuin sijoitustoimintaa. Voit ottaa OP-Private -asiantuntijaasi yhteyttä missä tahansa pankkiasiassa, olipa kyse lainoista tai vaikka uuden kortin tilaamisesta. Hän myös järjestää sinulle asiantuntijan auttamaan laki-, vero- ja vakuutusasioissa, testamenttien, perukirjojen ja muiden asiakirjojen laadinnassa tai esimerkiksi kiinteistökaupoissa. Varallisuuttasi hoidetaan kokonaisuutena.

Valitse sinulle sopiva palvelutaso

OP-Private -palvelun kulmakivi on omaisuudenhoito. Palvelutason valitset sen mukaan, miten paljon haluat itse olla mukana salkunhoidossa.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito on hyvä vaihtoehto, jos et itse halua tai ehdi paneutua sijoittamiseen. Varainhoitaja tekee salkkuusi itsenäisesti sijoituksia yhdessä sovitun sijoitusstrategian mukaisesti.

Sijoituskonsultointi

Sijoituskonsultointi sopii sinulle, kun haluat itse hoitaa aktiivisesti salkkuasi. Tällöin OP-Private -asiantuntija toimii taustalla neuvonantajanasi, ja voit olla häneen yhteydessä vaikka päivittäin. Hän seuraa sijoitusmarkkinoita ja ehdottaa muutoksia salkkuusi, mutta sinä teet lopulliset päätökset. 

Sinulle sopiva salkku

Yhteistyö OP-Private-asiantuntijasi kanssa alkaa aina sijoittajakuvan kartoituksella. Perusteellisessa kartoituskeskustelussa selvitetään, millaisia riskejä olet valmis ottamaan ja mitä muita toiveita sinulla on varallisuutesi hoidon suhteen.

Keskustelun jälkeen tiedämme, millainen salkku sinulle sopii: koostuuko se suorista osakesijoituksista, sijoitusrahastoista, indeksilainoista, talletuksista ja muista korkosijoituksista vai näiden yhdistelmistä? Yhdessä löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

OP-Private Turku tarjoaa sijoittajille asiantuntevaa ja luotettavaa omaisuudenhoitopalvelua. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöitä, yrityksiä, säätiöitä ja muita yhteisöjä.

Menestyksekkään omaisuudenhoitomme perustana on yksikön ammattitaitoinen, Turussa toimiva varainhoitoryhmä, jolla on käytössään laajat kansainväliset kontaktiverkostot. Henkilökuntamme on sopiva sekoitus nuoruuden ennakkoluulottomuutta ja iän tuomaa kokemusta. Yhteisenä tekijänä kaikilla on halu antaa itsestään jokaisena päivänä parhaansa, tarjota markkinoiden parasta omaisuudenhoitopalvelua ja sitoutua pitkäjänteiseen omaisuudenhoitoon asiakkaidensa parhaaksi niin huonoina kuin hyvinäkin aikoina.

Kysy lisää: OP-Private, Turun Seudun Osuuspankki, puh. 010 256 9222 (0,0835 € + 0,07 €/min tai matkapuhelimesta + 0,17 €/min). Hinta sisältää ALV:n.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön