Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP-Private
 
 

OP-Private

OP-Private on Keski-Uudenmaan Osuuspankin sopimuspohjainen varallisuudenhoitopalvelu, joka on suunnattu vaativimmille sijoitusasiakkaillemme. OP-Private palvelussa saat oman paikallisen varainhoitajan, joka pitää Sinuun säännöllisesti yhteyttä. Kattavan raportoinnin ja säännöllisen yhteydenpidon perusteella olet jatkuvasti selvillä varallisuutesi kehittymisestä.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito vapauttaa sinut päätöksenteosta ja varainhoitajasi huolehtii puolestasi sijoituspäätöksistä omaisuudenhoito-sopimuksessa määritellyissä rajoissa. Varainhoitoprosessi perustuu OP-Ryhmän parhaiden sijoitusammattilaisten osaamiseen. Salkkuasi hoidetaan kuitenkin paikallisesti ja yksilöllisesti sijoitusstrategiaasi noudattaen.

Sijoituskonsultoinnissa saat varainhoitajaltasi arvokasta tukea sijoituspäätöksiisi ja salkkusi hallintaan, mutta teet itse lopulliset sijoituspäätökset perusteltujen ehdotusten pohjalta.

OP-Private asiakkaana saat myös eräitä Private-asiakkaille räätälöityjä palveluja, kuten OP-Visa Platinum -kortti, Concierge-palvelu sekä Priority Pass. Järjestämme Private asiakkaillemme sijoitusaiheisia asiakastilaisuuksia ja tuotamme informaatiota sijoituspäätöstesi tueksi. Myös pankkimme lakimiehet ja OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy:n palvelut ovat helposti saavutettavissa oman varainhoitajasi kautta.

OP-Pohjola-ryhmä on omaisuudenhoidossa olevan varallisuuden määrällä mitattuna Suomen suurin varainhoitaja. Palvelumme ja asiantuntijaosaamisemme ovat saavuttaneet lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä tunnustuksia. Private banking -palvelumme arvioitiin Euromoney-lehden kansainvälisessä tutkimuksessa Suomen parhaaksi vuonna 2010.

Lisätietoa saat konttoreistamme, varainhoitajiltamme tai palvelunumerosta 010 254 2503.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön