Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Paikallisen sponsoroinnin ja yritysyhteistyön periaatteet
 
 

Paikallisen sponsoroinnin ja yritysyhteistyön periaatteet

OP Länsi-Suomi osallistuu toimialueensa aktiiviseen kehittämiseen ja asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseen. Paikallisena toimiajana maksamme veromme Satakuntaan ja jaamme osan tuloksesta asiakasomistajillemme OP-bonuksina. Tämän lisäksi tuemme monipuolisesti urheilua, kulttuuria ja järjestötyötä omalla toimialueellamme.
 
Sponsoroinnissa haemme kumppanuutta, joka hyödyttää molempia osapuolia ja kumppanuuden tulee sisältää aitoja yhdessä tekemisen elementtejä. Tähtäämme kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa. Mieluiten lähdemme mukaan hankkeisiin, joista myös omistaja-asiakkaamme voivat saada etuja. OP Länsi-Suomi ei tee joukkue- eikä yksilötason sopimuksia, vaan yhteistyöstä sovitaan aina seuratasolla. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.
 
Sponsoroinnissa keskitymme erityisesti lapsiin ja nuoriin liittyviin hankkeisiin ja harrastustoimintaan. Yhteistyökumppaniltamme odotamme, että se jakaa kanssamme samansuuntaisen arvomaailman: ihmisläheisyyden, vastuullisuuden ja yhdessä menestymisen. 

Ennen hakemuksen tekemistä huomioithan, että pääsääntöisesti emme tee sopimusta sellaisen toimijan kanssa, joka tekee yhteistyötä muun kuin OP Ryhmään kuuluvan pankki- tai vakuutuslaitoksen kanssa.

Haluatko kumppaniksemme?

Otamme yhteistyöehdotuksia vastaan ensisijaisesti sivun oikeassa alalaidassa olevan linkin kautta. Ehdotukset käsitellään OP Länsi-Suomen markkinointiryhmässä kerran kuukaudessa. Huomaathan, että muut yhteydenotot yhteistyöehdotuksiin liittyen eivät nopeuta sen käsittelyä.
 
Toivomme, että hakemuksessa pohdit kahdensuuntaisesti yhteistyötä ja sen sisältöä ja sitä, miten yhteistyömme voisi hyödyttää omistaja-asiakkaitamme.

Tutustu asiakasomistajaetuihimme

Yhteistyökumppanina voit tarjota etuja OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaille. Etuja voidaan markkinoida esimerkiksi OP Länsi-Suomen internetsivujen "Keskitä. Saat etuja" -osiossa sekä facebookissa op.länsi-suomi. 

LISÄTIETOA
Satu Salminen
markkinointipäällikkö
OP Länsi-Suomi
satu.salminen at op.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön