Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Paikallisen sponsoroinnin periaatteet
 
 

Paikallisen sponsoroinnin periaatteet

Turun Seudun Osuuspankki osallistuu toimialueensa aktiiviseen kehittämiseen ja asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseen. Tuemme monipuolisesti urheilua, kulttuuria ja järjestötyötä Turun seudulla.

Toimimme Turun lisäksi Kaarinassa, Liedossa, Paraisilla, Naantalissa, Raisiossa, Ruskolla ja Vehmaalla, ja teemme yhteistyötä toimialueellamme vaikuttavien alueellisesti merkittävien toimijoiden kanssa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Sponsoroinnissa keskitymme erityisesti lapsiin ja nuoriin liittyviin hankkeisiin ja harrastustoimintaan. Yhteistyökumppaniltamme odotamme, että se jakaa kanssamme samansuuntaisen arvomaailman: ihmisläheisyyden, vastuullisuuden ja yhdessä menestymisen.

Sponsoroinnissa haemme kumppanuutta, josta hyötyvät molemmat osapuolet. Mieluiten lähdemme mukaan hankkeisiin, joiden myötä voimme tarjota etuja omistaja-asiakkaillemme. Turun Seudun Osuuspankki ei tee joukkue- eikä yksilötason sopimuksia, vaan yhteistyöstä sovitaan aina seuratasolla.


Haluatko kumppaniksemme?

Otamme yhteistyöehdotuksia vastaan ainoastaan sivun oikeassa alalaidassa olevan linkin kautta. Ehdotukset käsitellään Turun Seudun Osuuspankin markkinoinnin johtoryhmässä kaksi kertaa vuodessa (toukokuussa ja marraskuussa). Huomaathan, että muut yhteydenotot yhteistyöehdotuksiin liittyen eivät nopeuta asian käsittelyä.

 
Jätä yhteistyöehdotus

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön