Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Pankin esittely
 
 

Pankin esittely

Etuja ja elämää helpottavia pankki- ja vakuutuspalveluja

Etelä-Karjalan Osuuspankki on tarjonnut pankkipalveluja toimialueellaan jo yli sadan vuoden ajan. Pankin juuret ulottuvat Rautjärvelle vuoteen 1906, jolloin Purnujärven Osuuskassa perustettiin. 

Pankilla on neljä konttoria: Lappeenrannassa, Joutsenossa, Imatralla ja Ruokolahdella. Tarjoamme Lappeenrannassa ja Imatralla myös lakipalveluja sekä OP-Private -sijoituspalveluja vaativaa varallisuudenhoitoa varten. Konttoriverkoston lisäksi voit hoitaa pankki- ja vakuutusasioita monipuolisesti myös verkossa ja puhelimella. 

Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme kattavat Pohjola-vahinkovakuutuksen vakuutuspalvelut. Asuntoasioissa  palvelee Etelä-Karjalan OP-Kiinteistökeskus, joka on toimialueemme suurimpia kiinteistönvälitysliikkeitä. Sen kaksi toimipistettä ovat Lappeenrannan ja Imatrankosken konttorien yhteydessä. Meitä on kaikkiaan yli 170 ammattilaista palvelemassa sinua.

Pankki on kasvava, kannattava ja vakavarainen. Meillä on
  • yli 82 000 asiakasta

  • yli 42 000 asiakasomistajaa ja

  • asiakasosuutemme toimialueella on 42 prosenttia (henkilöasiakkaiden kilpailijatutkimus Add Value 2011).

Asiakkaistamme
  • 90 prosenttia on yksityishenkilöitä

  • yritysten ja yhteisöjen osuus on 8 prosenttia ja

  • maataloudenharjoittajien osuus on 2 prosenttia.

Pankin tulos on vuosia ollut hyvä ja kannamme yhteiskuntavastuuta olemalla yhteisömme suurimpia veronmaksajia.  Pankin vakavaraisuus on nelinkertainen lain edellyttämään tasoon nähden.

Olemme aidosti suomalainen pankki ja sellaisena tulemme myös osuuskuntamuotomme myötä pysymään. Osuuskuntamuoto antaa kaikille pankin omistajille mahdollisuuden vaikuttaa pankin toimintaan.

Osuuskuntana emme pyri voiton maksimointiin. Asiakaslupauksemme mukaisesti haluamme tarjota parhaat keskittämisedut. Kun olet OP-bonusasiakas ja Pohjolan etuasiakas, saat parhaat keskittämisedut hyödyksesi.

Merkittävä osa tuloksestamme palautetaan asiakasomistajille OP-bonuksina ja muina keskittämisetuina. Maksoimme bonuksia viime vuonna 4,4 miljoonaa euroa.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön