Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Pohjolan Osuuspankin yritysesittely
 
 

Pohjolan Osuuspankin yritysesittely

Pohjolan Osuuspankki on ollut yli 90 vuotta lappilaisten tärkein kumppani raha-asioiden hoidossa. Juuremme ovat syvällä Lapin maaperässä ja olemme perustamisestamme lähtien sitoutuneet vahvasti maakuntamme kehittämiseen. Asiakkaidemme ja omistajiemme määrä on viime vuosina kasvanut nopeasti. Pankilla on nyt lähes 38.000 lappilaista asiakasomistajaa. Omistajiemme määrällä olemme ylivoimaisesti suurin lappilainen yritys.

Maamme 13 pohjoisinta kuntaa muodostaa toimialueemme, jolla asiakkaidemme käytössä on 12 konttorin tarjoamat henkilökohtaiset pankkipalvelut sekä kaikki nykyaikaisimmat verkko- ja mobiilipalvelut. Pankissa työskentelee 130 päivittäisten pankkipalveluiden, rahoituksen, varallisuudenhoidon, sijoituksen ja lainopillisten palveluiden ammattilaista ja erityisasiantuntijaa. Vakuutusyhtiö Pohjolan monipuoliset vakuutustuotteet ovat myös olennainen osa palvelutarjontaamme.

Pankin tytäryhtiön, Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Oy:n palveluksessa on 12 välittäjää ja sen myyntiverkosto kattaa Rovaniemen ja keskeiset tunturikohteet.

Arvojemme mukaisesti haluamme olla

  • luotettava lappilainen

  • eturivin asiantuntija

  • menestyksen tekijä

Tervetuloa Pohjolan Osuuspankkiin!

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön