Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Private
 
 

Private

Varallisuudesta on helpompi nauttia, kun tietää sen olevan hyvissä käsissä

Varallisuus tuo mukanaan varmuutta, mutta myös lisää vastuuta. Sijoitusmarkkinat elävät jatkuvassa muutoksessa - tilanteet vaativat pitkäjänteistä seurantaa sekä nopeaa reagointikykyä. Tällöin on ensiarvoisen tärkeätä löytää oikea yhteistyökumppani.

Me OP Helsingissä tiedämme, että henkilökohtaisen, sopimuspohjaisen varallisuudenhoitopalvelun tulee olla paljon muutakin kuin kylmää faktojen jakamista. Sen tulee ottaa huomioon sinun erityistarpeesi ja olla juuri niin huomaamaton tai näkyvä kuin sinä itse haluat.

Oma varainhoitaja - perusta henkilökohtaiselle palvelulle

Varallisuuden hoitaminen ja kasvattaminen on kokopäivätyötä, jota tekemään vaaditaan vankka ammattilainen. Tehdessäsi OP-Private -palvelusopimuksen sinulle nimetään henkilökohtainen OP-Private -varainhoitaja. Hän työskentelee varallisuudenhoidossa sopimuksen mukaisesti joko yhteistyössä kanssasi tai itsenäisesti sinulle määritellyn sijoitusstrategian mukaisesti. Hänen kauttaan hoituvat kaikki varallisuuteesi liittyvät asiat sijoittamisesta rahoitukseen, vakuutuksista verotukseen. Varainhoitaja toimii yhteyshenkilönä, jota voit konsultoida missä tahansa pankkiasiassa. Niin ikään varainhoitajan välityksellä hoituvat kätevästi esimerkiksi vahinkovakuutukset. Varainhoitajillamme on vankan ammattitaitonsa ohella tukenaan koko OP Ryhmän palvelut asiantuntijoineen ja työkalunaan muun muassa Pohjola Tutkimuksen palkittu sijoitustutkimus. Kiinteistösijoitus- ja asuntopalveluasioissa avustaa tarvittaessa Helsingin OP-Kiinteistökeskus.

Huolella suunniteltu on puoliksi saavutettu

OP-Private -palvelukokonaisuus käynnistyy tutustumisella ja tilanteesi kartoituksella. Näin OP-Private -varainhoitaja onnistuu työssään parhaalla tavalla. Ensitapaamisessa käydään läpi varallisuudenhoidon tavoitteet, oma sijoituskokemuksesi, riskinottohalukkuus ja nykyinen elämäntilanne. Tarpeittesi, toiveittesi ja olemassa olevan varallisuuden pohjalta luodaan yhdessä sijoitusstrategia, jossa otetaan kantaa omaisuuslajien jakaumaan, sekä päätetään sen toteuttamiseen sopiva palvelumuoto.

Varaa valita - OP Private -palveluvaihtoehdot

Sijoituskonsultointi on oikea vaihtoehto silloin kun haluat tehdä lopulliset sijoituspäätökset itse. Tällöin voit OP-Private -varainhoitajan avustuksella puntaroida niin markkinanäkymiä kuin sijoituskohteitakin. Varainhoitaja pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä ja tekee ehdotuksia sijoitussalkun sisältöön sinun oman, henkilökohtaisen sijoitusstrategian ja kulloisenkin markkinatilanteen huomioon ottaen. Mikäli käyt itse aktiivisesti osakekauppaa, varainhoitaja voi olla jopa päivittäinen keskustelukumppani.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito on palvelumuoto, jossa OP-Private -varainhoitaja toimii osana sijoituspäätöksiä tekevää varainhoitotiimiä. Hän huolehtii tehdyt ratkaisut kussakin tilanteessa sinun henkilökohtaisen sijoitusstrategian mukaisesti ja sijoitusten parasta lopputulosta ajatellen - yksilöllisessä varallisuudenhoitosopimuksessa sovittuja kriteereitä ja toimintarajoja noudattaen. Riippumatta siitä kumpi palveluvaihtoehto valitaan, varainhoitaja käy kanssasi säännöllisesti läpi sijoitusten tuotot ja riskit, markkinatilanteen ja mahdolliset henkilökohtaisen tilanteen muutokset sekä uudet palvelumahdollisuudet. OP-Private -palveluun kuuluu lisäksi kattava raportointi sijoitusten kehityksestä ja kokonaistilanteesta sekä sinun toiveita vastaavassa laajuudessa toteutetut markkina-analyysit ja sijoituskatsaukset.

OP-bonukset - kiitos keskittämisestä

Kun olet OP-bonusasiakas ja keskität pankkiasiointisi meille, saat rahanarvoisia bonuksia. Niiden kertymiselle ei ole ylärajaa, eli saat bonuksia sitä enemmän mitä enemmän keskität. Bonusten käyttö on vaivatonta: niillä maksetaan automaattisesti pankkipalveluita, mukaan lukien omaisuudenhoitopalkkiot ja vakuutuksia. Lisätietoja ja bonuslaskurin löydät osoitteesta op.fi/bonus.

OP-Private -asiakkaaksi pääset kätevimmin kääntymällä lähimmän OP Helsingin konttorin puoleen tai soittamalla numeroon 010 255 6600.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön