Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Sponsoroinnin periaatteet
 
 

Sponsoroinnin periaatteet

Tampereen Seudun Osuuspankki osallistuu aktiivisesti oman toimialueensa kehittämiseen. Yritys maksaa paikallisena toimijana veronsa Tampereelle ja jakaa osan tuloksestaan omistajajäsenille OP-bonuksina. Sen lisäksi pankki tukee monipuolisesti urheilua, kulttuuria ja järjestötyötä Tampereen seudulla. Sponsoroimme ennen kaikkea lapsiin ja nuoriin liittyviä hankkeita ja harrastuksia.

Sponsoroinnissa haemme kumppanuutta, joka hyödyttää molempia osapuolia. Tähtäämme kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön alueellisesti merkittävien toimijoiden kanssa. Mieluiten lähdemme mukaan hankkeisiin, joista myös omistajajäsenemme voivat saada etuja.

Yhteistyökumppaniltamme odotamme, että se jakaa kanssamme samansuuntaisen arvomaailman: ihmisläheisyyden, vastuullisuuden ja yhdessä menestymisen. Kumppaneita haemme vain Tampereen Seudun Osuuspankin toimialueelta. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP-Pohjola-ryhmää. 

Haluatko kumppaniksemme?

Voit lähettää yhteistyöehdotuksesi sähköpostitse markkinointisuunnittelija Terhi Antinmaalle (sähköposti: etunimi.sukunimi@op.fi) tai postitse osoitteeseen Tampereen Seudun Osuuspankki, Terhi Antinmaa, PL 30, 33101 Tampere. Ehdotukset käsitellään markkinointiryhmässä, joka kokoontuu pääsääntöisesti kerran viikossa. 

Tutustu omistajajäsenetuihin

Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut omistajajäsenillemme uudistuvat keskimäärin kahdesti vuodessa. Etuja voidaan markkinoida esimerkiksi Tampereen Seudun Osuuspankin internetsivujen omistajajäsenosiossa.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön