Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Suur-Savon Osuuspankin esittely
 
 

Suur-Savon Osuuspankin esittely

Suur-Savon Osuuspankin omistavat asiakasomistajat. Teemme päätökset maakunnassa ja sen parhaaksi. Talletusvarat jäävät tänne lainattavaksi mm. asunnon hankkijoille, yrittäjille ja opiskelijoille. Toimimme suomalaisilla pelisäännöillä ja tunnemme hyvin paikalliset olosuhteet.

Suur-Savon Osuuspankki on täyden palvelun pankki, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen pankki-ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.

Palveluverkostomme
Palvelemme asiakkaitamme yhdessätoista konttorissa Anttolassa, Enonkoskella, Juvalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Punkaharjulla, Puumalassa, Ristiinassa, Savonlinnassa ja Savonrannalla. Käytössäsi on myös helppokäyttöinen verkkopalvelu sekä asiantunteva puhelinpalvelu. Alueen OP-Kiinteistökeskukset ovat apunasi asunnon ostossa, myynnissä ja vuokrauksessa. Tarjoamme lisäksi käyttöösi myös erityisasiantuntemusta, kuten lainopillisia palveluita.

Asiakasomistajuus kannattaa
Tehtävänämme on edistää asiakkaidemme ja toimintaympäristömme taloudellista menestystä. Asiakasomistajana sinulla on mahdollisuus osallistua pankkimme päätöksentekoon ja vaikuttaa omaan pankkiisi sekä sen kautta koko ympäröivään yhteiskuntaan. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö. Asiakasomistajana pääset myös osalliseksi ainutlaatuisesta bonusjärjestelmästä.

Suur-Savon Osuuspankin palveluksessa on yli 200 osaavaa ja luotettavaa pankki-ja vakuutusalan ammattilaista. He ovat valmiina kertomaan sinulle lisää pankki- ja vakuutuspalveluidemme kokonaisuudesta.

Tervetuloa! 

Yhdessä hyvä tulee 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön