Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Anna äänesi kuulua!
 
 

Anna äänesi kuulua!

Äänestä osuuspankin edustajiston vaaleissa. Äänestämällä vaikutat siihen, kuka edustaa sinua osuuspankissasi seuraavan neljän vuoden ajan! Äänestysaika on 6.-19.11.2017, äänestysaika päättyy sunnuntaina 19.11. klo 23:59. Vaalin tulos julkaistaan 4.12. op.fi:ssä ja osuuspankin konttoreissa.

Edustajiston toimikausi kestää neljä vuotta. Ehdokkaaksi edustajistoon on asettunut pankki- ja vakuutusasioista sekä vaikuttamisesta kiinnostuneita omistaja-asiakkaitamme. Tutustu ehdokkaisiin vaalikoneessa ja äänestä henkilöä, jonka haluat edustamaan itseäsi pankkimme edustajistossa.

Edustajisto käyttää omistaja-asiakkaiden ääntä

Osuuspankki on osuuskunta, jonka omistaja-asiakkaat yhdessä omistavat. Vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja omalle lähialueellemme.

Osuuspankin kehittämiseen ja päätöksentekoon osallistutaan jäsen ja ääni -periaatteella

Kun olet pankkimme omistaja, voit äänestää omaa ehdokastasi edustajistoon. Edustajisto käyttää pankissa ylintä päätösvaltaa ja tekee merkittävimmät pankin toimintaa koskevat päätökset. Edustajistoon valituilla on mahdollisuus osallistua OPn tulevaisuuden palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.

Äänestä ja voita!

Äänioikeutettuja ovat edustajiston vaaleihin osallistuvien 81 osuuspankin omistaja-asiakkaat, jotka ovat olleet omistajina viimeistään 30.6.2017. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan OP Kausiauto -valikoimaan kuuluva Volkswagen Passat Variant GTE -hybridiauto vuodeksi käyttöön (palkinnon arvo 16 000 euroa).

Jos olet useamman osuuspankin omistaja-asiakas, voit äänestää jokaisen omistamasi pankin vaaleissa kirjautumalla uudestaan sisään äänestyspalveluun.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön