Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > TalletusOtolla ja OttoPlussalla seteli- ja kolikkotalletuksia korttiin liitetylle tilille
 
 

TalletusOtolla ja OttoPlussalla seteli- ja kolikkotalletuksia korttiin liitetylle tilille

TalletusOtto-automaatit ovat käytössä Tampereella Koskikeskuksessa, Hämeenkadun ja Kuninkaankadun kulmassa Nordean konttorin yhteydessä, Hervannassa kauppakeskus Duossa ja Lielahdessa Prismassa. Nokialla TalletusOtto sijaitsee Pirkkalaistorin kauppakeskuksessa, Lempäälässä TalletusOton löytää Ideaparkista ja Pirkkalan automaatti on Citymarket Partolassa. Lisäksi OP Tampereen konttorin yhteydessä osoitteessa Hämeenkatu 12 sijaitsee OttoPlus-automaatti.

Automaatilla voi tehdä euromääräisiä seteli- ja kolikkotalletuksia korttiin liitetylle tilille ja käteinen näkyy tilillä heti. Lisäksi automaatista voi nostaa rahaa, tehdä saldokyselyn sekä katsoa omat tilitapahtumat. Talletuksia voivat tehdä Danske Bankin, Nordea Pankin ja OPn asiakkaat.

TalletusOtto-automaatit ovat henkilö- ja yritysasiakkaiden käyttöön tarkoitettuja käteisautomaatteja, joilla voi tallettaa ja nostaa käteistä. Palvelun käyttöönotto ei edellytä erillistä sopimusta pankin kanssa; talletuspalvelu toimii sirullisilla korteilla, joissa on debit-ominaisuus, mukaan lukien Visa Electron -kortit sekä yhdistelmäkortit (debit-credit). Automaatti ottaa vastaan euroseteleitä ja -kolikoita. Kertatalletuksen enimmäismäärä on 200 seteliä tai 5000 euroa kolikot mukaanlukien. TalletusOtto-automaateista voi nostaa 20 ja 50 euron seteleitä ja tehdä tapahtumakyselyitä.

TalletusOtto-automaatit täydentävät pankkien palveluita erinomaisesti mahdollistamalla laajemmat palveluajat esimerkiksi pk-yrityksien käteiskassojen tallettamisessa. Myös perinteiset säästölippaat voi kätevästi tyhjentää automaatilla.

OttoPlus-automaatilla voit tallettaa korttiin liitetylle tilille seteleitä. OttoPlus-automaatti tarjoaa myös kaikki Ottopisteiltä tutut palvelut: otto, saldo, tapahtumat sekä Otto & lahjoitus ja Liittymän lataus.

Lisätietoa:

Automatia

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön