Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > TalletusOtto
 
 

TalletusOtto

TalletusOtto-automaatit ovat käytössä Porissa kauppakeskus BEPOPn kauppakäytävällä sekä Raumalla Kauppakadun konttorin itsepalvelualueella.

Pori

Automaatti sijaitsee BEPOPn kauppakäytävällä, HellaHuoneen vieressä, osoitteessa Yrjönkatu 22.
Automaatti on käytettävissä BEPOPn kauppakäytävän aukioloaikojen puitteissa arkisin klo 8-19.30 ja lauantaisin klo 8-16.30.

Rauma

Automaatti sijaitsee OP Länsi-Suomen Kauppakadun konttorin asiakaspäätteiden yhteydessä, konttorin itsepalvelualueella, osoitteessa Kauppakatu 1.
Tilaan pääsee pankin aukioloaikojen puitteissa arkisin klo 10-16.30 ja pankkikortilla joka päivä klo 5.00 - 23.00.

Automaatilla voi tehdä euromääräisiä seteli- ja kolikkotalletuksia korttiin liitetylle tilille ja käteinen näkyy tilillä heti. Lisäksi automaatista voi nostaa rahaa, tehdä saldokyselyn sekä katsoa omat tilitapahtumat. Talletuksia voivat tehdä Danske Bankin, Nordea Pankin ja OP-Pohjolan asiakkaat.

TalletusOtto-automaatit ovat henkilö- ja yritysasiakkaiden käyttöön tarkoitettuja käteisautomaatteja, joilla voi tallettaa ja nostaa käteistä. Palvelun käyttöönotto ei edellytä erillistä sopimusta pankin kanssa; talletuspalvelu toimii sirullisilla korteilla, joissa on debit-ominaisuus, mukaan lukien Visa Electron -kortit sekä yhdistelmäkortit (debit-credit). Palvelusta veloitetaan kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaan, Länsi-Suomen Osuuspankin henkilöasiakkaille palvelu on maksuton.  Automaatti ottaa vastaan euroseteleitä ja -kolikoita. Kertatalletuksen enimmäismäärä on 200 seteliä tai 5000 euroa sisältäen kolikot. TalletusOtto-automaateista voi nostaa 20 ja 50 euron seteleitä ja tehdä tapahtumakyselyitä.

Lisätietoa

Automatia

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön