Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Taloudenhoidon kokonaisratkaisu
 
 

Taloudenhoidon kokonaisratkaisu

OP-Private -palvelukokonaisuus on muutakin kuin pelkkää varallisuudenhoitoa. Tarjoamme sinulle laajan pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta.

Käytössäsi ovat asiantuntijamme, jotka auttavat laki-, vero- ja vakuutusasioissa, testamenttien, perukirjojen ja muiden asiakirjojen laadinnassa tai esimerkiksi kiinteistökaupoissa. Varallisuuttasi hoidetaan kokonaisuutena.

Sijoituspäälliköt Pii Kankkunen ja Jari Kumpulainen.

Pii ja Jari nettiin 400

Haluamme tarjota myös parhaat keskittämisedut. Yksi merkittävimmistä eduista on mahdollisuus saada rahanarvoisia OP-bonuksia. Bonuksia kertyy automaattisesti, kun olet omistajajäsen ja oma tai perheesi yhteinen asiointi on vähintään 5 000 euroa. Esim. jos sinulla on säästöjä ja asuntolainaa yhteensä 100 000 eurolla, kertyy sinulle vuodessa OP-bonuksia peräti 250 euron arvosta. Bonuksilla voit maksaa pankkipalveluja, Pohjolan vakuutusmaksuja sekä OP-Kiinteistökeskuksen palkkioita.

Mitä enemmän keskität omaan Osuuspankkiisi, sitä runsaammin voit saada bonuksia. Bonusten kertymiselle ei ole myöskään ylärajaa. Etelä-Karjalan Osuuspankilla on jo lähes 40 000 omistajajäsentä. Se tarkoittaa, että joka kolmas eteläkarjalainen on pankin omistaja. Liity sinäkin omistajajäseneksi ja hyödynnä edut.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön