Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Täyden palvelun pankki
 
 

Täyden palvelun pankki

OP Järvi-Häme aloitti toimintansa yhdistetyin voimin 1.9.2015 Asikkalassa, Hartolassa, Padasjoella ja Sysmässä neljässä täyden palvelun konttorissa, jotka kaikki ovat asiakkaiden käytössä entiseen tapaan ja tutuin osaavin toimihenkilöin.

Tarjoamme uuden palveluyksikkömme voimin nykyaikaisimmat tavat asioida kanssanne. Ammattilaisjoukkomme tulee panostamaan sähköiseen asiointiin ja tarjoaa mm. mahdollisuuden verkkoneuvotteluun. Parannamme tavoitettavuuttamme ja lisäämme nopeutta asioiden käsittelyyn. Tuomme asiakkaiden käyttöön OPn uusimman tekniikan sähköiseen ja mobiiliasiointiin. Odotamme jo sähköisen allekirjoituksien tuomia uusia mahdollisuuksia.

Panostamme merkittävästi yritysten, maa- ja metsätalouden harjoittajien ja yhteisöjen tarvitsemiin palveluihin. Olemme perustaneet uuden yrityspalveluyksikön, jonka asiantuntijat huolehtivat yritysasiakkaidemme ja heidän perheidensä pankki- ja vakuutusasioista kaikissa konttoreissamme.

Pankin kasvanut koko mahdollistaa uudet palvelut ja tuo myös joustavuutta toimintaan.  Kokomme antaa riskienhallinnalliset mahdollisuudet hoitaa entistä merkittävämpiä rahoituskokonaisuuksia.  Tulemme olemaan OP Ryhmän pankkien 30 suurimman joukossa ja erittäin vahva vakavaraisuutemme - yli 55 % - tekee meistä yhden vahvimmista osuuspankeista.

Digiaika saapuu ja sen myötä asiakkaiden tarpeet ja asiakaskäyttäytyminen muuttuvat.  Toimialueen oman pankin on kehitettävä toimintojaan kehittyvien odotusten myötä. Haluamme tarjota paikkakuntien parhaat palvelut asiakkaidemme talouden turvalliseen hoitoon niin konttoreiden lähellä asuville kuin eri puolella Suomea asuville aktiivisille asiakkaillemme - asiakkaan toivomalla asiointitavalla ja -välineillä.

Juuremme ovat syvällä kotipaikkakunnillamme ja yli 90-vuotinen historia jatkuu uudistuen sekä uutta tietoa ja tekniikkaa hyödyntäen, mutta vanhoja arvoja kunnioittaen.

Jatkamme hyvää yhteistyötämme uudelta, entistä vahvemmalta pohjalta! 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön