Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Tervetuloa Asumisen maailmaan!
 
 

Tervetuloa Asumisen maailmaan!

OP Oulun Isonkadun konttori on täyden palvelun finanssitalo. Kirkkokadun puolella sinua palvelee Asumisen maailma, Hallituskadun puolelta pääset Kassapalveluihimme.

OP Oulun finanssitalon asiantuntijat ovat valmiita palvelemaan sinua kaikissa asumiseen liittyvissä pankki-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysasioissa. Asumisen maailman puoli on todellinen asumiseen ja elämiseen liittyvien palveluiden hermokeskus. Se on jotain uutta ja ennen kokematonta, saahan nyt samasta paikasta kaikki asumiseen liittyvät palvelut rahoituksesta, vakuutuksista ja kiinteistönvälityksestä sisustukseen ja muuttoon.

Kun asiakas astuu Kirkkokadun puolelta sisään Asumisen maailmaan, hän kohtaa ensimmäisenä infon, josta saa aina ensiapua asumiseen liittyvissä pankki- ja vakuutusasioissa. Ajanvarausasiakkaat ilmoittautuvat infossa, josta hänet ohjataan oikean henkilön juttusille. 

Sisääntuloaulasta pääsee kätevästi tutustumaan myös Asumisen maailman yhteistyökumppanin, sisustussuunnittelija Taina Haurun Suunnittelutoimisto Sisustan tiloihin.  Syvemmältä Asumisen maailmasta löytyy myös näyttelytila, jossa vierailevat asumisen ja elämisen yhteistyökumppanimme.

Valoisalta sisäaukiolta voi poiketa tutustumaan myös Oulun OP-Kiinteistökeskuksen kiinteistön- ja vuokravälityspalveluihin. OPKK:lla on lisäksi oma sisäänkäyntinsä Hallituskadulta. Kiinteistönvälityksen välittömässä läheisyydessä, lasiseinän takana sijaitsee Antell-kahvila, joka tarjoaa monenlaista paikallisia herkkuja suolaisen ja makean nälkään.

Iso joukko palveluita myös Isonkadun puolella

Vanhan tutun Isonkadun konttorin käyntiovena säilyy Isonkadun puoleinen pääovi. Katutasossa voi hoitaa kaikki pankkiasiat. Kassapalveluihin puolestaan pääsee suoraan Hallituskadun puolelta. Uudella sisähissillä pääsee asioimaan pankkisalista suoraan kaikkiin asiakaspalvelukerroksiin.

OP Oulun Yrityskonttorin, Pohjola Pankki Oyj:n, Pohjola Vakuutus Oy:n, OP-Henkivakuutus Oy:n sekä Ilmarisen asiantuntijat löytyvät finanssikorttelimme toisesta kerroksesta.

OP Oulun Lakipalvelut-yksikkö palvelee viidennessä kerroksessa. Samassa kerroksessa palvelee myös pankin oma yksityispankki OP Private.

Tervetuloa!

Aukioloajat

Isonkadun konttori ma - pe klo 9.30 - 16.30
Asumisen maailma ma - to klo 9.30 - 19.00 ja pe klo 9.30 - 16.30

isokatu-pohjakuva


 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön