Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > TSOP:n toimikunnat ja yhteistyö sidosryhmien kanssa
 
 

TSOP:n toimikunnat ja yhteistyö sidosryhmien kanssa

Eri asiakasryhmiä edustavien toimikuntien kanssa pankki edistää yhteistyötä ja keskustelua sidosryhmän kanssa ja kehittää toimintaa yhteisistä lähtökohdista.

Palkansaajatoimikunta

TSOP:n palkansaajatoimikunta toimii pankin palkansaaja-asiakasraatina ja keskustelukanavana pankin ja pankin toimialueella asuvien palkansaajien välillä. Palkansaajatoimikunta osallistuu myös pankin palveluiden kehittämiseen. Palkansaajayhteistyöstä TSOP:ssa vastaa yhteyspäällikkö Mervi Kallio, puh. 010 254 6161.

Yrittäjätoimikunta

Yrittäjätoimikunta edistää pankin ja pankin toimialueella toimivien asiakasyritysten välistä yhteistoimintaa. Se on yrittäjäasiakasraatimme, joka osallistuu TSOP:n palveluiden kehittämiseen. Jäseniksi kutsutaan henkilöitä, jotka toimivat pankin toimialueella edustamansa yrityksen johtotehtävissä. Yrittäjäyhteistyöstä TSOP:ssa vastaa pankinjohtaja Kari Lepistö, puh. 010 254 6350.

Nuorten toimikunta

Toimikunta kokoontuu kahdesti vuodessa keskustelemaan esimerkiksi oppilaitosyhteistyöstä, pankin palveluista ja sen herättämistä mielikuvista sekä ideoimaan uusia avauksia. Tapaamisten välillä yhteyttä pidetään sähköisesti ja jäseniä haastetaan pohdintoihin. Yhteistyöstä nuorten ja opiskelijoiden kanssa vastaa pankinjohtaja Kirsi Välimäki, puh. 010 25 46160. Lue lisää sivun oikeasta laidasta.

Paikallistoimikunnat

Pankin toimialueen jokaisessa kunnassa on asiakkaista koostuva paikallistoimikunta, jossa keskustellaan paikallisista näkemyksistä ja tarpeista. Paikallistoimikuntatyöstä vastaavat toimialueen konttorien johtajat.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön