Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Varaa matkavaluutta odottamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle!
 
 

Varaa matkavaluutta odottamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalle!

Jos kohdemaassa ei euroilla pärjää, muista tilata matkavaluuttasi ajoissa OP-verkkopalvelussa. Valuutat voit noutaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, omasta tilikonttoristasi tai OP Keski-Suomen pääkonttorista.

Verkkopalvelussa voit tilata matkavaluutan Helskinki-Vantaan lentoasemalle Airpron palvelupisteeseen, joka sijaitsee Terminaali 2:n palvelukerroksessa. Sinne pääset tuloaulasta 2A. Airpron palvelupiste on avoinna kaikkina päivinä vuorokauden ympäri.

Varaa tilaus- ja noutopäivän välille vähintään yksi pankkipäivä. Halutessasi lähetämme sinulle vahvistuksen tekstiviestillä, kun tilauksesi on saapunut. Valuuttojen vasta-arvon veloitamme tililtäsi noutoa edeltävänä pankkipäivänä. Valuutanvaihtopalkkio peritään ensisijaisesti bonuksista.

Jos mieluummin noudat matkavaluutan OP Keski-Suomen konttorista, pitää tilaus- ja noutopäivän väliin muistaa varata vähintään neljä pankkipäivää. Tilauksesi on noudettavissa tilikonttorisi tai halutessasi pääkonttorin kassapalveluista niiden palveluaikana klo 10-13.

Valuutan palautukset otetaan vastaan konttoreittemme kassapalveluiden palveluaikana klo 10-13.

Valuutat kassapalveluista klo 10-13 OP Keski-Suomen konttoreissa: Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Kauppakatu Jyväskylä, Laukaa, Palokka, Saarijärvi, Seppälä, Vaajakoski, Viitasaari ja Äänekoski.

Hyvää matkaa!

Tlaa valuuttaa tästä

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön