Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Yhdistykset: OP Etelä-Karjala lahjoittaa 100 kesätyöpaikkaa!
 
 

Yhdistykset: OP Etelä-Karjala lahjoittaa 100 kesätyöpaikkaa!

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi lahjoitamme Kesäduunin 100 nuorelle ja maksamme yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa.

Lasten, nuorten ja vanhusten parissa toimivat yhdistykset Imatralla, Joutsenossa, Lappeenrannassa, Ruokolahden ympäristössä, Taipalsaarella ja Ylämaalla voivat hakea lahjoitusta, jonka avulla ne voivat palkata eteläkarjalaisen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Etelä-Karjalan piikkiin.

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi lahjoitamme Kesäduunin 100 nuorelle ja maksamme yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa. Yhdistys hoitaa nuorten haastattelut, valinnat, palkanmaksun ja lakisääteiset kulut.  Yhdistys, kuten urheiluseura, kylä-, luonnonsuojelu- tai vanhainkotiyhdistys, voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi tai vaikka hoito- ja kunnossapitotoimiin.

Yhdistyksillä hakuaikaa 2.4. asti

Yhdistyksen tulee jättää hakemuksensa viimeistään 2.4.2017. Hakulomake löytyy sivun oikeasta laidasta. Tarjotun kesätyön ajankohta on ajoituttava koulujen kesälomien ajalle.

OP Etelä-Karjalan toimikunta valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille viikolla 15.

 
Nuoret hakevat kesätyöpaikkoja 13.4.-1.5.

Yhdistysten tarjoamat nuorten kesätyöpaikat löytyvät 13.4. jälkeen näiltä verkkosivuiltamme www.op.fi/etela-karjala.

Nuori voi hakea haluamaansa kesätyötä täyttämällä hakemuksen netissä. Hakuaika päättyy 1.5. Yhdistys haastattelee ja valitsee kesäntyöntekijänsä toukokuun aikana.

Lisätietoja

  • oheisesta hakulomake-linkistä

  • markkinointipäällikkö Tarja Varikselta, tarja.varis(a)op.fi, p. 010 258 5814, tai

  • viestintäpäällikkö Anna-Leena Kaarnalta, anna-leena.kaarna(a)op.fi, puh. 010 258 5812.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön