Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  Media  > OP Kulku laajenee Turkuun: sähköauto käyttöön kuukausihinnalla
 
 

OP Kulku laajenee Turkuun: sähköauto käyttöön kuukausihinnalla

23.8.2017

OP Ryhmän tarjoama sähköautopalvelu OP Kulku laajenee Turkuun ja sen lähialueille 24.8. alkaen. OP Kulku tarjoaa mahdollisuuden sähköauton käyttöön selkeällä kuukausihinnalla, jolloin autoilun mukavuudesta voi nauttia ilman omistamiseen liittyviä velvollisuuksia.

Turusta tulee elokuun lopussa kolmas suomalainen kaupunki, jossa kuluttajat ja pienyritykset voivat hankkia sähköauton käyttöönsä kuukausihinnalla OP Kulku -palvelusta. Vuoden 2016 lopussa lanseerattu palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella.

- Autonvalmistajat investoivat nyt sähköautoihin ja kuluttajien kiinnostus on suurta. OP Kulku madaltaa kynnystä sähköautoilun aloittamiseen ja vastaa samalla liikkumisen muutostrendeihin, kuten liikkumisen palveluistumiseen ja palvelukanavien digitalisoitumiseen, kiteyttää OPn liikkumisen palveluista vastaava hankejohtaja Sonja Heikkilä.


Torstaina 24.8. Turussa aloittava OP Kulku tarjoaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden sähköautoiluun kuukausimaksulla ilman omistamiseen liittyvää huolta, tarvetta suuriin kertainvestointeihin tai arvailua auton arvon laskusta.


- Olemme saavuttaneet merkittävää osuutta sähköautojen kasvavassa markkinassa. Alkuvuonna rekisteröidyistä täyssähköautoista yli viidesosa hankittiin OP Kulku -palvelun kautta. Seuraavaksi haluamme panostaa erityisesti yritysasiakkaiden ja muiden yhteisöjen palveluun, OP Kulusta vastaava hankejohtaja Timo Kemppainen kertoo.


Syksyllä OP Kulku esimerkiksi pilotoi Imatran kaupungin kanssa mallia, jossa kaupungin hankkimat yhteiskäyttöiset sähköautot ovat kaupungin työntekijöiden käytettävissä sekä työ- että vapaa-ajalla.


OP Kulku -palveluun voi tutustua ja sen voi tilata osoitteessa www.op-kulku.fi sekä Turun Messuilla 24.-27.8.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
OPn viestintä numerossa 050 523 9904 ja viestinta@op.fi arkisin klo 7-19.30.

Näin OP Kulku toimii:

  • Asiakas voi valita OP Kulusta kaksi eri palvelutasoa. OP Kulku Premium -palvelu tarjoaa autoilun kokonaispalvelun, joka sisältää auton käytön lisäksi tarvittavat huollot ja korjaukset, kasko- ja liikennevakuutuksen, noutopalvelun huoltoon, renkaiden vaihdot ja säilytykset sekä rajoittamattoman määrän autopesuja. Peruspalvelu sisältää sähköauton käytön lisäksi huollot ja korjaukset. Asiakkaan puolesta huolehditaan huoltoihin kutsumisesta.

  • Valittu auto, varustelutaso, sopimuksen kesto, palvelupaketti ja ajokilometrit vaikuttavat asiakkaan maksamaan kuukausihintaan. Edullisimmillaan palvelusta saa käyttöönsä Nissan Leafin alle 400 eurolla kuukaudessa, ja esimerkiksi Teslan Model S OP Kulku Premium -palveluna maksaa lisävarusteista riippuen noin 1350 euroa kuukaudessa.

  • Sopimus tehdään kerralla 24-48 kuukaudeksi, ja asiakas sitoutuu palveluun vähintään kahdeksi vuodeksi. Tarvittaessa asiakkaan vanhan auton myynnissä autetaan.

  • Asiakas ei mene OP Kulku -palvelun luo, vaan kutsuu verkkosivujen kautta palvelumyyjän esittelemään palvelua ja asiakkaan valitsemaa ajoneuvoa hänelle sopivaan paikkaan, esimerkiksi kotiin tai työpaikalle. Sopimus palvelun käyttöönotosta voidaan tehdä autoon tutustumisen yhteydessä. Valittu auto toimitetaan asiakkaan toivomaan paikkaan tai asiakas voi noutaa valitsemansa auton autoliikkeestä. Autojen toimitusajat vaihtelevat automalleittain.


OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. OP Ryhmän muodostavat noin 170 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää. Ryhmällä on noin 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta ja kaikkiaan 4,3 miljoonaa asiakasta. www.op.fi


OP Kulku -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää. Palveluun kuuluvat vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön