Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Vallilan kortteli
 
 

Katse tulevaisuudessa - uusi alku

 OP Ryhmä uudistuu yhteiskunnan ja asiakkaidensa kannustamana. Yksi uudistumisen kulmakivistämme on juuri valmistunut, täysin uusittu Vallilan kortteli.

Vallila_yössä

Vallilan uusi toimitila on noin 250 miljoonan euron investointi. Uudessa korttelissa kiinteistöjen kokonaistilankäyttö tehostuu noin 30 prosenttia ja käyttökustannukset alenevat noin 25 prosenttia. Uutta on rakennettu noin 60 000 m², ja koko kortteli on kokonaisuudessaan noin 132 000 m². Rakentamiseen käytettiin miljoonia työtunteja ja valmista tuli kesällä 2015. Uudessa Vallilan korttelissa työskentelee noin 3 000 OPn palveluksessa olevaa henkilöä. Rakennusprojektin lähtökohtia olivat muunneltavat, kestävät, joustavat ja yhtenäiset tilat, jotka tukevat tulevaisuuden tapaa tehdä työtä finanssialalla.

Erityisen ylpeitä olemme suomalaisuuden ja kestävän kehityksen ja arvomaailmoista ammentavasta arkkitehtuurista uudessa korttelissamme.

Yhteisöllisyys on Vallilan korttelissa merkittävä ja näkyvä elementti. Uuteen toimipisteeseen on sijoitettu muun muassa suomalaisesta pankki- ja vakuutusliiketoiminnan historiasta kertova OP museo sekä ala-aulassa sijaitseva OP Ryhmän Taidesäätiön näyttelytila. Yhteiskunnallisen vastuun kantaminen on OPlle paitsi arvo, myös liiketoiminnan strateginen painopiste. Vallilan korttelissa korostuu eritoten vastuu ympäristöstä ja sen huomioiminen materiaali- ja raaka-ainevalinnoissa. Uusi toimitila kuluttaa mahdollisimman vähän ympäristöä - ja mahdollistaa myös tulevaisuuden finanssialan dynaamisena työpaikkana.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön