Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  Sponsorointi
 
 

OP Ryhmän arvot ohjaavat yhteistyötä

OP Ryhmän perustehtävä on edistää omistajajäsentensä, asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Tärkeimmät arvomme ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Ihmisläheisyys tarkoittaa, että välitämme aidosti asiakkaistamme ja työyhteisömme jäsenistä. Olemme siis olemassa ihmistä varten. Myöskään vastuullisuus ei ole meille vain sanahelinää, vaan toimimme sekä paikallisesti, alueellisesti että valtakunnallisesti esimerkillisenä ja eettisesti vastuullisena yrityksenä.

Tunnustamme myös sen tosiasian, että menestymme vain, jos asiakkaammekin menestyvät. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa antaa suunnan toimintamme ja palvelujemme kehittämiselle. Toiminta yhtenäisenä ryhmänä luo turvaa asiakkaillemme ja parantaa palvelukykyämme.

Päämäärämme on olla johtava finanssiryhmä Suomessa ja kasvaa markkinoita nopeammin. Tämä onnistuu edellä mainittujen seikkojen lisäksi myös mm. siksi, että tarjoamme asiakkaillemme parhaat keskittämisedut.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön