Inloggning

Privatkunder  >  Bostäder  >  Sälja bostad
 
 

Tänker du sälja din bostad?

Ett bostadsbyte är en stor fråga. Därför lönar det sig att anlita en expert. Vår långa erfarenhet, gedigna yrkesskicklighet och omfattande insyn i den lokala bostadsmarknaden ger oss den bästa grunden för att tillförlitligt värdera priset på din bostad.

Be våra förmedlare komma på besök redan då du börjar planera att byta bostad. Vi hjälper dig att planera en lämplig tidtabell för försäljningen av den nuvarande bostaden och köpet av den nya. Vi ger dig också en tillförlitlig värdering av priset på din bostad. Då prisvärderingen görs korrekt, håller både planerna för finansieringen av ditt nya hem och tidtabellen för bostadsbytet.

Varför OP-Fastighetscentralen?
  • Vi utannonserar objekten på nätet omfattande och högklassigt.

  • Vi planerar och sköter försäljningen av din bostad enligt dina önskemål.

  • Vi håller dig informerad om hur försäljningen framskrider.

  • Vi känner regionen och dess bostadsmarknad sedan årtionden bakåt.

  • Genom vårt nät som täcker hela Finland kan du enkelt genomföra bostadsaffärer också på andra orter.

  • Vi har lång och gedigen erfarenhet, vi är den äldsta fastighetsförmedlingskedjan i Finland.

  • Vi är en del av Finlands största finanshus, OP Gruppen.

Hur ska du gå vidare?

Då du väljer oss till din förmedlare tar vi hand om att din bostad säljs yrkesskickligt och omsorgsfullt enligt dina önskemål. Vi värderar försäljningspriset korrekt, vi skaffar och kontrollerar de handlingar som behövs och vi sköter utredningarna och pappersarbetet yrkesskickligt och korrekt.

Sänd oss en kontaktbegäran, så kommer vi överens om när vi kommer på besök Då kan vi diskutera vilka förväntningar du ställer på bostadsaffärer. Du får också en personlig prisuppskattning av oss.

Som ägarkund får du rabatt på den normala momsbelagda förmedlingsprovisionen (dock inte på minimiprovisionen). Om du är OP-bonuskund betalas OP-Fastighetscentralens provisioner med OP-bonus.

Skulle du ändå själv sälja din bostad?

Ta OP-Fastighetscentralens tjänst Bostadssäljassistenten som stöd då du själv vill sköta försäljningen av din bostad.

Bostadssäljassistenten är din trogna tjänare då du vill sälja din bostad själv utan förmedlare. Tjänsten ger dig stegvisa anvisningar för att tryggt sköta bostadsaffärer. Den beskriver på ett lättförståeligt sätt vilka saker du ska beakta då du sköter försäljningen själv. Med räknaren som följer med bostadspriserna kan du enkelt bestämma försäljningspriset på din bostad t.ex. hemma i soffan.

Leima_sv

Koncentrera dina ärenden. Du får förmåner.

Vakanen Det samlas OP-bonus t.ex. för bolån samt för hemmets försäkringspremier; också för den del som betalats med OP-bonus.

Vakanen Med OP-bonus betalas OP-Fastighetscentralens förmedlingsprovision, värderingsarvode samt uppdragsarvodet för en bostad som ska hyras.

Vakanen Med bonus betalas hemmets försäkringspremier.

Vakanen Du får en rabatt på 250 euro på momsbelagda förmedlingsprovisioner vid försäljning (dock inte på minimiprovisionen)

Vakanen Du kan få nästan 10 % rabatt på hemförsäkringen.

>Vem får OP-bonus?

 

Javascript-stödet är inte aktiverat i din webbläsare. Nättjänsten fungerar inte nödvändigtvis på rätt sätt.
Tilläggsupplysningar om nättjänstens tekniska krav