Inloggning

Privatkunder  >  Lån  >  Bolån  >  Bostadsbolagets lån i eget namn
 
 

Bostadsbolagets lån i eget namn

Som aktieägare i ett bostadsaktiebolag kan du betala din andel av bolagslånet genom att varje månad betala ett finansieringsvederlag till bolaget. Alternativet är att du återbetalar bolagslåneandelen med en gång med ett personligt bostadslån som passar dina behov.

Med det personliga lånet betalar du din andel av bolagslånet enligt en amorteringsplan som passar just dig. Gör en lånekalkyl och ta reda på hurdant ditt lån kunde vara.

Räkna

Varför lönar det sig att byta ut bostadsbolagets lån mot ett personligt?
  • Räntorna på ett personligt bolån är avdragsgilla i beskattningen. Du kan inte dra av den ränta som ingår i bostadsaktiebolagets finansieringsvederlag i din beskattning.

  • Det finansieringsvederlag som betalas till bolaget för bolagslånet baserar sig på de lånevillkor som bostadsbolaget avtalat om. Villkoren och månadsbetalningen på ett personligt lån avtalas så att de passar dig och vid behov kan villkoren ändras.

  • Du kan också få amorteringsfria perioder i betalningen av personliga lån. Då betalar du bara räntorna.

  • Du kan också förse ditt lån med Återbetalningsskydd för kredit och Räntetak.

  • Lånet ger dig OP-bonus som används för betalningen av bankens serviceavgifter och försäkringar, t.ex. hemförsäkringspremier.

Be om en låneoffert

Fråga bostadsaktiebolagets disponent om det exakta beloppet av din bolagslåneandel och när låneandelen kan betalas tillbaka. Sänd oss en kontaktbegäran eller fyll i låneansökan med en gång. Du får en rejäl låneoffert!

Ansök om lån

Sök lån och underteckna låneavtalen elektroniskt

Nu kan du underteckna nya låneavtal elektroniskt - till och med hemma i soffan! Om du vill kan du sköta låneförhandlingarna och underskrifterna från början till slut på nätet. Den elektroniska signeringen gör du med dina nätbankskoder.

Leima_sv

Koncentrera dina ärenden. Du får förmåner. 

Vakanen Det samlas OP-bonus för alldeles vanliga bank- och försäkringsärenden

Med OP-bonus betalas bl.a. expeditions- och serviceavgifter för lån. 

 > Vem får OP-bonus?

 

Javascript-stödet är inte aktiverat i din webbläsare. Nättjänsten fungerar inte nödvändigtvis på rätt sätt.
Tilläggsupplysningar om nättjänstens tekniska krav