Inloggning

Privatkunder  >  Pivo
 
 

Med Pivo får du ut mer ur din plånbok

Pivo är en smartplånbok i din smarttelefon. Med den har du alltid dina viktiga bankuppgifter, betalkort och uppgifter om dina favoritaffärer inom räckhåll och med dig. Du vet hela tiden vad du har råd med och det är lättare att sköta vardagen.

Ladda ner den avgiftsfria Pivo i din telefon:

AppStore enGoogle enWindows 100

Pivo finns för iPhone, Android och Windows -telefoner. Pivo fungerar med Andelsbankens nättjänstkoder.

 

pivolompakko.fi

Med Pivo betalar du enkelt till din kompis

Nu går det enklare än förr att betala din andel av middagen eller vad som helst till din kompis eftersom du kan göra det genast med Pivo. När du ska betala till din kompis med Pivo behöver du bara telefonnumret, inga kontonummer eller bakkoder. Funktionen är avsedd för alla bankers kunder och den fungerar med alla de vanligaste smarttelefonerna (Android- och Windows-telefoner samt iPhone). Gireringar som görs med Pivo är avgiftsfria.

Utnyttja förmåner

I Pivo håller du bekvämt reda på koncentreringsförmånerna.  Via Pivo kan du följa upp dina förmåner, t.ex. OP-bonus samt rabatter på bank- och försäkringstjänster.

I Pivo ser du också de affärer och tjänster som finns nära dig samt många olika förmåner och erbjudanden från affärer.

 

Pivo är nu världens bekvämaste betalningsinstrument

Nu betalar du dina inköp enkelt bara genom att visa upp telefonen. Med Pivo kan du betala i alla affärer som har betalterminaler för kontaktlös betalning.

Pivos betalfunktion fungerar i Android-telefoner med NFC-stöd. Du kan betala med Pivo då du har aktiverat kortet OP-Visa Debit Mobilen i Pivo. En myndig kund som redan använder något av OPs debit-kort (OP-Visa Kombi duger) eller OP-Visa Electron kan beställa andelsbankens OP-Visa Debit Mobilen i Pivo med OPs nättjänstkoder.

Då du betalar med Pivo samlar du också behändigt K-Plussa-poäng. K-Plussa-kortet ansluts till kortet OP-Visa Debit Mobilen som behövs för att betala med Pivo. Det samlas K-Plussa-poäng för inköp som betalats med Pivo på samma sätt som vid kontaktlös betalning med kort: först registreras K-Plussa-kortet vid terminalen för kontaktlös betalning och sedan går betalningen.

 
 

Javascript-stödet är inte aktiverat i din webbläsare. Nättjänsten fungerar inte nödvändigtvis på rätt sätt.
Tilläggsupplysningar om nättjänstens tekniska krav