Sisäänkirjautuminen

Yritysasiakkaat  >  Opastus  >  Palvelukanavat  >  OP-yritysmobiili
 
 

OP-yritysmobiililla laskutat, maksat ja seuraat

OP-yritysmobiilikuva 552

"Yrityksille tarkoitettu mobiilipalvelumme tarjoaa yrityksellesi tulevaisuuden asiointikanavan, jonka palvelut linkittyvät tiiviisti yrityksesi arjen ympärille." Esa Maijala, konseptipäällikkö, OP

OP-yritysmobiili on yrittäjän arjen kumppaniksi kehitetty mobiilisovellus, jolla yrityksesi päivittäisen talouden hoitaminen sujuu vaivattomasti.

Onko yrityksesi arki liikkuvaa, ja kaipaisit palvelua, jolla asiat hoituvat helposti ajasta ja paikasta riippumatta? Vastauksemme tähän tarpeeseen on täysin uudenlainen OP-yritysmobiili, joka tarjoaa yrityksellesi kaikki oleelliset palvelut liiketoimintasi sujuvoittamiseksi.

OP-yritysmobiili sisältää peruspalvelut, joilla hoidat yrityksesi arkiset pankkiasiat helposti. Lisäksi käytössäsi on aivan uudenlainen laskutuspalvelu, jonka lisäksi asiakas- ja tuotehallinta kulkevat sujuvasti mukanasi ja jonka ansiosta tiedot ovat aina kätesi ulottuvilla. Palvelussa seuraat helposti yrityksesi laskutustietoja ja voit toimittaa laskuja asiakkaillesi haluamallasi tavalla.

Tutustu OP-yritysmobiilin kaikkiin ominaisuuksiin esittelytilan avulla. Lataa sovellus sovelluskaupastasi, ja kokeile palvelua ilmaiseksi. Et tarvitse kokeiluun tunnuksia tai OPn asiakkuutta. Palvelu kehittyy jatkuvasti, ja otamme mieluusti vastaan palautetta, jonka voit jättää suoraan sovelluksesta OP-yritysmobiilia kokeiltuasi.

Hyödynnä hukkahetket!

Katso video, kuinka paljon graafikolle kertyy päivän aikana hukkahetkiä, jotka voisi käyttää laskuttamiseen, maksujen maksamiseen tai talouden seuraamiseen.

Miten saan OP-yritysmobiilin käyttööni?

Voit ladata OP-yritysmobiilin älypuhelimeesi sovelluskaupastasi veloituksetta. Sovellus on tällä hetkellä ladattavissa iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiä käyttäville älypuhelimille ja tableteille.

OP-yritysmobiili toimii OPn verkkopalvelutunnuksilla, mutta palveluiden käyttöoikeus riippuu yrityksesi sopimuksista. Kun olet ladannut OP-yritysmobiilin älylaitteellesi, sovellus neuvoo mitä toimenpiteitä sinun tulee tehdä, mikäli käyttöoikeutesi eivät riitä kaikkien ominaisuuksien käyttöön.

Millä laitteilla OP-yritysmobiili toimii?

OP-yritysmobiili toimii toistaiseksi iOS- sekä Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla (iPhone, iPad).

OP-yritysmobiilin iPhone -sovellusta voi käyttää iPhone älypuhelimella (5 tai sitä uudempi), jossa on käyttöjärjestelmänä iOS 8.0 (tai uudempi). Lisäksi tarvitset App Store -tilin, jotta voit ladata sovelluksen App Storesta. Android versio toimii puhelimissa ja tableteissa, joissa on Android 4.4 tai uudempi.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön