Sisäänkirjautuminen

Yritysasiakkaat  >  Vakuutukset ja vahingot  >  Maatalousyrittäjän vakuutukset  > Terveyden ja talouden turvaa maatalousyrittäjälle
 
 

Terveyden ja talouden turvaa maatalousyrittäjälle

Yläkuva 552

Maatilan isäntänä tai emäntänä olet korvaamaton tilasi talouden ja tulevaisuuden kannalta.  Oletko miettinyt mitä sinulle ja tilallesi tapahtuu, jos sairastut tai joudut tapaturmaan?

Meiltä saat ratkaisuja, joilla turvaat työkykyäsi sekä omaa ja perheesi toimeentuloa.

Vahingon sattuessa nopeasti takaisin tilan töihin

Maatilan työntekijöiden riskit ovat tavallista päivätyötä tekevän riskejä suuremmat. Kun valitset OPn Terveysturva-hoitokuluvakuutuksen, pääset aina sujuvasti hoitoon ja nopeammin takaisin töiden pariin. Saat OPn oman sairaalaverkoston palvelut ja päätät itse, missä saat hoitoa. OPn maatilavakuutusasiakas saa Terveysturvan aina ilman terveysselvitystä.

Oletko turvannut metsävarallisuutesi?

Metsäsi tuotto-odotuksen ja metsänhoidon menetelmät voit itse valita. Kuitenkin ainoa tapa varmistaa metsästä tulevaisuudessa saatava tuotto on vakuuttaa se kattavasti.
  
 Metsä on arvokasta omaisuutta. Metsävakuutuksella varaudut pahimpaan, mutta myös turvaat vakaan tuoton metsästäsi. Säätä et voi valita - mielenrauhan voit!

Tule käymään 250

Sovi tapaaminen Osuuspankkiin tai soita numeroon 010 252 9660*.

Varaa aika tapaamiseen

Ota yhteyttä 250

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Pyydä yhteydenottoa

*) Puhelinpalvelu on avoinna ma-pe klo 8-18. Puhelu OP Ryhmän 010-yritysnumeroon maksaa kotimaan kiinteän verkon lankaliittymästä 0,0835 e/puhelu+0,167 e/min (hinta sisältää ALV:n) ja matkapuhelinliittymästä 0,0835 e/puhelu+0,167 e/min (hinta sisältää ALV:n).

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön