Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  Media  > OP-Pohjola uudistaa brändiään: OP-Pohjolasta OP
 
 

06.10.2014 klo 11:00

OP-Pohjola uudistaa brändiään: OP-Pohjolasta OP

Finanssiryhmä OP-Pohjola jatkaa uudistumistaan myös brändin osalta. Muutokset ovat osa uuden asiakkaiden omistaman finanssiryhmän rakentamista. Sen nimeksi tulee OP.

Pankki-, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoitoliiketoiminnat ovat jatkossa kaikki OP-brändin alla. Pohjola-tuotemerkistä ei ole tarkoitus luopua. Sen tulevasta käytöstä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Myös osuuspankkien suositellaan ottavan käyttöönsä OP-alkuiset markkinointinimet, esimerkkinä OP Keski-Suomi, OP Mäntsälä, OP Raasepori, OP Raseborg.

- Uuden OP-nimen sisällä on tarina Osuuspankin (O) ja Pohjolan (P) liitosta. Nimenmuutos sinetöi onnistumisemme pankki- ja vahinkovakuutuksen yhdentymisessä ja integroidussa finanssiryhmämalliajattelussa. Uusi brändi erottautuu ja rakentuu hienolla tavalla ryhmämme eri osien historiasta ja arvoista. Samalla se antaa suunnan ryhmän uudelle alulle, sanoo pääjohtaja Reijo Karhinen.

- Moderni brändimme on jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja hyvin vahvasti digitaalinen. Uusi nimi OP on lyhyt ja ytimekäs. Se viestii helppoudesta, läheisyydestä ja yhtenäisyydestä. Se toimii hyvin myös digitaalisessa ympäristössä, sanoo OPn viestintäjohtaja Carina Geber-Teir.

- Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden asiakaslähtöisimmät ja älykkäimmät finanssipalvelut yhden brändin alla ja samalla rakentaa hyperpaikallista finanssitoimijaa, jossa inhimillisyys, lämpö ja läheisyys yhdistyvät digitaalisuuteen.

- Nimenmuutosta valmistellessamme selvitimme asiaa myös asiakkaidemme keskuudessa, ja sen tulokset tukivat yksiselitteisesti päätöstä uudesta, yksinkertaisesta nimestä ja brändistä, Geber-Teir toteaa.

Jo aiemmin kerrotun mukaisesti Pohjola Pankki Oyj:stä ja Helsingin OP Pankista rakennetaan uusi pankki pääkaupunkiseudulle. Uuden pääkaupunkiseudun pankin nimeksi tulee OP Pankki Oyj. Pohjola Vakuutuksesta tulee OP Vakuutus.

OP-Pohjola-ryhmän uusi nimi OP Ryhmä otetaan käyttöön 1.1.2015 alkaen.

Lisätietoja:


Viestintäjohtaja Carina Geber-Teir, p. 010 25 28394


Haastattelupyynnöt OPn viestintään: 050 523 9904, viestinta@op.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön