Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Oulun Osuuspankin edut omistaja-asiakkaille
 
 

Oulun Osuuspankin edut omistaja-asiakkaille

Oulun Osuuspankki on suomalainen pankki, jonka omistavat sen asiakkaat. Omistaja-asiakkaana omistat osan pankkiasi. Lisäksi voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista. Omistaja-asiakkaaksi pääset maksamalla 100 euron osuusmaksun. Maksu on kertasijoitus, eikä erillistä vuosimaksua ole. Mikäli joskus päätät luopua omistajuudestasi, saat osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin lakisääteisen irtisanomisajan kuluttua.

Paikalliset edut omistaja-asiakkaillemme

Pankkimme omistaja-asiakkaat saavat OP Ryhmän valtakunnallisten etujen lisäksi runsaasti paikallisia etuisuuksia. Valtakunnalliset edut löydät osoitteesta op.fi/edut.

Yhteistyökumppaniemme edut saadaksesi esitä Omistajajäsen-/Asiakasomistaja-/Omistaja-asiakastekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai OP Oulun jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa. Muistathan, että omistaja-asiakaskorttisi löytyy myös Pivo-älylompakosta!

Hyödynnä energiaetusi!

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat Oulun Energialta 24 kuukauden määräaikaiseen sähkösopimukseen hintaturvan kaupan päälle. Sopimuksesta riippuen etusi arvo on 36-84 €.

Tarjous on voimassa ainoastaan OP Oulun omistaja-asiakkaille ja se on voimassa toistaiseksi. Katso lisää osoitteesta www.oulunenergia.fi/op

 
Oleko hankkimassa aurinkopaneeleita? Tai mietitkö kotisi lämmönjakokeskusen saneerausta?
Tässä sinulle rahoitustarjous Oulun Energian aurinkopaneelien kokonaistoimituspakettiin ja lämmönjakokeskusten saneeraukseen.
 • korko 12 kk euribor + 2,25 %

 • toimitusmaksu vain 100 € (norm. min. 300 €)

 • todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € luottopääomalle, 5 v. laina-ajalle on 3,30 %

 • luotto edellyttää normaalien luotonmyöntökriteerien täyttymistä

 • tarjous voimassa 31.12.2016 saakka, edellyttää OP Oulun omistaja-asiakkuutta ja koskee vain Oulun Energian aurinkopaneelien kokonaistoimituspaketin tai lämmönjakokeskuksen saneerauksen rahoitusta

Hae rahoitusta täyttämällä verkkoluottohakemus op.fi:ssä. Merkitse Lisätietoja-kohtaan tunnus: OP Oulu/Oulun Energia. Tai soita ja varaa aika numerosta 010 2535 014. Mainitse aikaa varatessasi, että kyse on Oulun Energian aurinkopaneelien hankinnasta tai lämmönjakokeskuksen saneerauksesta.

 
Kotivakuutustarjous Oulun Energian Lämpöturva-asiakkaille

Jos olet jo Oulun Energian Lämpöturva-asiakas, sinulla on mahdollisuus saada -10 %: n alennus OPn kotivakuutuksesta yhden vuoden ajalle. Tarjous on voimassa 31.12.2016 saakka.

Soita ja varaa tapaamis-, verkkoneuvottelu- tai soittoaika vakuutusneuvojallemme numerosta 010 2535 014. Mainitse aikaa varatessasi, että kyse on Lämpöturva-asiakkaan alennuksesta.

************************************************
 
OP Oulun omistaja-asiakkaana kaksi lippua yhden hinnalla kahteen Oulun Kärppien peliin

ti 15.11.2016 Kärpät - Pelicans
ti 31.1.2017 Kärpät - HPK

Omistaja-asiakaslippujen myynti ennakkoon vain Kärppä-toimistolta (Urheilukatu 5 A, 90130 Oulu) tai pelipäivänä Oulun Energia Areenan Lipunmyyntipisteestä. Omistaja-asiakkuus tarkistetaan ennen lipunmyyntiä.

www.oulunkarpat.fi 

*************************

Oulu Sinfonian omistaja-asiakaskonsertit kaudella 2016-2017

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille alla mainittuihin konsertteihin liput etuhintaan

to 8.9.2016, Uppo-Nalle löytää ystävän, perhelippu 20 € (4 hlöä: 2 aik. 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta)

to 22.9.2016, Salaisia lauluja,10 €/lippu, (max 2 kpl/hlö)

to 10.11.2016, Johannes Angelos, 10 €/lippu (max. 2 kpl/hlö)

Huom: Kevään 2017 yksittäiset konserttiliput myynnissä 1.12.2016 alkaen.

to 2.2.2017, Satumainen klarinetti, 10 €/lippu, (max. 2 kpl/hlö)

to 20.4.2017, Eroica, 10 €/lippu (max. 2 kpl/hlö)

to 11.5.2017, Taivaallinen elämä, 10 €/lippu, (max. 2 kpl/hlö).

 

www.oulusinfonia.fi

Etuliput Stockmannin lippupisteestä, Kirkkokatu 13, 3. kerros (Ticketmasterin toimituskulu) sekä ilman palvelumaksua Oulu10-palvelupisteestä, Torikatu 10 A, 90100 Oulu (aukioloajat: ma-to 8-17, pe 8-16. Kesällä ja arkipyhien aattoina ma-pe klo 8-16), puh. 08 558 558 00 sekä Oulu 10:n yhteispalvelupisteet.

***********************

Oulun kaupunginteatteri

OP Oulun omistaja-asiakkaille 3 euron alennus perus- ja eläkeläislipun hinnasta seuraaviin näytöksiin:

Valheet ja viettelijät
to 16.3.2017 klo 19, suuri näyttämö

Rakastakaa!
ke 22.3.2017 klo 19.30, Pikisali

Pieleen meni
to 4.5.2017 klo 19, suuri näyttämö

Nämä etuliput vain Oulu10-palvelupisteistä. Omistaja-asiakkuus osoitettava lippua lunastettaessa.

 • Oulu10-palvelupiste, Torikatu 10.

  Aukioloajat ma - to 8 - 17, pe 8 - 16, (arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8-16). Puh. 08 558 558 00.

  • Haukiputaan yhteispalvelupiste, Jokelantie 1 L

  • Kiimingin asiointipiste, Lempiniementie 2

  • Oulunsalon yhteispalvelupiste Kapteenissa, Karhuojantie 2

  • Ylikiimingin yhteispalvelupiste, Harjutie 18

  • Yli-Iin yhteispalvelupiste, Kirkkokuja 2

teatteri.ouka.fi

***********************

VUOLLE-OPISTO SYKSY 2016


Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille alla olevista kursseista 5 € alennus.

41250 UPPDATERA DIN SVENSKA
43390 KIELIOPPI KUNTOON -INTENSIIVIKURSSI
46150 ESPANJA 1 B
46460 ESPANJA 4 - CURSO DE CONVERCACIÓN

49500 TURKKI 1
13500 AIKUISTEN KITARA, ALKEISRYHMÄ
30600P HIMMELI SISUSTUKSESSA
35510 PERHONSIDONTAKURSSI
22502 PIIRUSTUSKURSSI
22600 AAMUPÄIVÄN ÖLJYVÄRIMAALAUS
22700 AKVARELLIMAALAUS

LISÄKSI SEURAAVAN LIIKUNNAN KURSSIT  (lisätty 1.8.2016)

73730 Hiit 

Intensiivinen intervalleja sisältävä lihaskuntotreeni.  Harjoittelussa käytetään erilaisia menetelmiä ja välineitä, mm. steppilautoja ja voimatankoja. Harjoitus sisältää vauhtia, hyppyjä ja lihaskuntoliikkeitä, kuitenkin niin että jokainen voi säätää harjoitustehonsa oman kunnon mukaan!

73753 Kahvakuula D 

Kurssi sopii sekä aloittelijalle että lajia jonkin verran harrastaneelle. Kahvakuulan erityispiirre on sen soveltuvuus koko kehon liikkeisiin, kuten heilautukseen, tempaukseen ja rinnallevetoon ja työntöön. Liikkeet ovat toiminnallisia, koko  kehon liikkeitä. Itsessään tai yhdistettynä muuhun harjoitteluun  ne ovat tehokasta liikuntaa ja niissä käytetään koko kehon lihaksistoa hyväksi. Kahvakuulia voi käyttää kuntoilun lisäksi voimaharjoitteluun, liikkuvuuden kehittämiseen, kehonhallintaan ja monien urheilulajien oheisharjoitteluun. Opettaja ohjeistaa ensimmäisillä kerroilla oikean painoisen kuulan löytämisessä. Ota oma kuula mukaan.

77825 LatinoShow 

Latinoshow on hauska kokonaisuus eri tanssilajeja. Kauden aikana pyörähdellään erilaisten lattarirytmien parissa. Tutustumme kauden aikana mm. sambaan, salsaan ja paso dobleen. Kurssilla yhdistellään mukaan myös showtanssin  tekniikoita ja elementtejä. Mukaan voivat tulla siis aivan vasta-alkajat, mutta kurssi sopii myös jo jonkin verran tanssia harrastaneille. Et tarvitse omaa paria, sillä tällä  tunnilla tanssitaan ilman paria!

Kursseille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan joko asioimalla opiston toimistossa (Kaarretie 14, Tuiran kaupunginosassa), jolloin todistamalla omistaja-asiakkuutensa opiskelija saa alennuksen välittömästi tai www.vuolleoulu.fi (valitse Vuolle-opisto > Kansalaisopiston kurssit), jolloin ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan ja alennus haetaan Vuolle-opiston toimistosta viimeistään kurssin aikana todistamalla OP Oulun omistaja-asiakkuus.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkempia tietoja ilmoittautumisesta, kurssimaksun maksamisesta ja peruutusehdoista Vuolle-opiston opinto-oppaassa ja nettisivuilla. Opintotoimisto palvelee opetuskaudella ma-to klo 12.19, pe klo 10-17 ja muina aikoina klo 8-15.

Vuolle-opiston yhteystiedot: www.vuolleoulu.fi, p. 08 5554060, opisto@vuolleoulu.fi, osoite Kaarretie 14, 90500 Oulu

***********************

Oulun Keilahalli, Isokatu 97, Oulu

Keilailu on hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja sitä voi harrastaa ympäri vuoden.

Oulun Keilahalli on yksi Suomen suurimmista halleista. Keilailun lisäksi voit harrastaa biljardia ja nauttia samalla maukkaan aterian. Hallissa on myös viihtyisät neuvottelutilat.

Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille vuokrakengät keilailuun ilman veloitusta.
www.oulunkeilahalli.fi

***********************

LVI-Palvelu Pitkälä Oy

LVI-Palvelu Pitkälä Oy tarjoaa OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuttoman arviokäynnin, tuntiveloitustöissä tarvikkeista 20 %:n alennuksen sekä remonteista 5 %:n hyvityksen.
www.lvipitkala.fi

***********************

Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy

Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy on rakennusten kunnonarviointiin ja sisäilmaongelmien ratkaisuun erikoistunut konsulttitoimisto. Yritys on perustettu vuonna 1997. Kokenut henkilöstö  on työskennellyt pitkään rakennustekniikan ja korjausrakentamisen parissa. 
Omistaja-asiakkaille 10 %:n alennus kuntotarkastuksesta ja kosteusmittauksesta.
www.kairitek.com

***********************

Remonttifirma Remontti-Idea Oy

Remonttifirma Remontti-Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki kodin remontit - takuutyönä!
Omistaja-asiakkaille 7 %:n alennus remonteista, ilmainen suunnittelukäynti.
www.remonttiidea.fi

***********************

Muuttopalvelu Grundell Oy

Muuttopalvelu Grundell Oy hoitaa kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen ja tarpeisiisi räätälöidyn kotimuuton. Halutessasi Grundell tekee täyden palvelun muuton, jolloin puolestasi hoidetaan kaikki muuttamiseen liittyvä.
Omistaja-asiakkaille 20 % alennus normaalihintaisista muuttopalveluista ja muuttolaatikoista.
www.grundell.fi

***********************

Oulun Energian Vihreävirta

Oulun Energian Vihreävirta on uusiutuvasti vedellä ja puulla tuotettua kotimaista vihreää sähköä. Vedellä ja puulla tuotettu sähkö on hiilidioksidineutraalia - siksi Vihreävirta on vastuullinen ja ympäristöystävällisempi, vihreä valinta. Oulun Energia tuottaa Vihreävirran sähkön Merikosken vesivoimalaitoksessa ja polttamalla puuta sähkön ja lämmön yhteistuotannossa Toppilan voimalaitoksilla. Vihreän sähkön sinulle myy Oulun Sähkönmyynti Oy. Vihreällä sähköllä tuet ympäristötyötä. 
OP Oulun omistaja-asiakkaatsaavat vihreän sähkösopimuksen ympäristöosuuden etuhintaan 0,075 snt/kWh (Norm. 0,15 snt/kWh). Ympäristötilille talletetut varat käytetään uusiutuvien energiamuotojen tutkimukseen, lisärakentamiseen ja ympäristötekojen tukemiseen.

Tee OP Vihreävirta-sähkösopimus:
. Netissä www.energiatili.fi > Tee sähkösopimus, valitse Vihreävirta ja syötä kampanjakoodi Oulun OP
. Soittamalla Oulun Sähkönmyynnin asiakaspalveluun, puh. 010 287 7800.
Omistaja-asiakkuus tarkistetaan ennen sopimuksen voimaan tuloa.

***********************

K-rauta Välivainio

K-rauta Välivainio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5%:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista.
Etua ei voi yhdistää muihin sopimusasiakas- tai hintaetuihin.

***********************

K-rauta Äimärautio Oulu

K-rauta Äimärautio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5 %:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista. Etua ei kuitenkaan saa erikseen tarjotuista tarjouskauppatuotteista eli jos rakentaja esim. pyytää perustustarjouksen - silloin tämä tarjous on netto.

***********************

ArtO taidelainaamo ja -myymälä

ARTo on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Oulun taiteilijaseura 63 ry:n ylläpitämä taidelainaamo ja myymälä. Tarjolla on laaja valikoima Oulun alueen taiteilijoiden teoksia, joista voit lainata tai hankkia itsellesi sopivaa taidetta helposti ja pienin kustannuksin. Voit lainata teoksen kuukausimaksua vastaan. Jos laina-ajan jälkeen päätät lunastaa teoksen itsellesi, vähennetään ostohinnasta maksamasi kuukausivuokrat.
Omistaja-asiakkaille 5 % alennusta verottomista taidelainaus- ja ostohinnoista.

ARTo Taidelainaamo ja -myymälä, Hallituskatu 5, Oulu, Puh. 044 0545727,  Lisätietoja: arto.artoulu.fi

***********************

Oulun OP-Kiinteistökeskus Oy

Omistaja-asiakkaana saat OP-Kiinteistökeskuksen myyntipalkkiosta 250 euron alennuksen (ei vähimmäispalkkiosta). Isokatu 14, Oulu, puh. 010 2535 400,  www.opkk.fi/oulu

***********************

Elokuvateatteri Star 1-2-3

Elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa. Idyllisessä kolmen salin teatterissa on myös kahvila. Ohjelmisto koostuu pääasiassa valtavirtaelokuvista. Starissa pyörii kerrallaan 10-14 elokuvaa. Kalliotie 6, Oulu, puh. (08) 554 2711. www.elokuvateatteristar.com  

Omistaja-asiakkaille normaalihintaisesta lipusta 1 euron alennus.

***********************

Pohjolan Hevosystävät ry - Äimäraution ravit

Äimäraution Ravikeskuksessa ravataan yli 40 ravikilpailua vuodessa.

OP Oulun omistaja-asiakkaille sisäänpääsy raveihin 40 %:n alennuksella. www.oulunravit.fi  

***********************

Rakennusliike Eskola Oy

Rakennusliike Eskola Oy on pitkät perinteet omaava oululainen korjausrakentamisen erikoisliike. Hoidamme ammattitaidolla isot ja pienet remonttityöt kiinteistöissä, liiketiloissa ja asuinhuoneistoissa. Laadun takaa Eskolan puumerkki.

OP Oulun omistaja-asiakkaille maksuton kustannusarvio sekä 7 %:n alennus voimassa olevasta hinnastostamme.

www.eskolaoy.fi
puh. 0400 583 769 / 0400 611 700
tyotilaukset@eskolaoy.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön