Sisäänkirjautuminen

OP-Pohjola-ryhmä  >  OP-Pohjola-ryhmä  >  Osuuspankit  > Oulun Osuuspankin edut omistajajäsenille
 
 

Oulun Osuuspankin edut omistajajäsenille

Oulun Osuuspankki on suomalainen pankki, jonka omistavat sen asiakkaat. Asiakasomistajana omistat osan pankkiasi. Lisäksi voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista. Asiakasomistajaksi pääset maksamalla 100 euron osuusmaksun. Maksu on kertasijoitus, eikä erillistä vuosimaksua ole. Mikäli joskus päätät luopua asiakasomistajuudestasi, saat osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin lakisääteisen irtisanomisajan kuluttua.

Paikalliset edut asiakasomistajillemme

Pankkimme asiakasomistajat saavat OP-Pohjolan valtakunnallisten etujen lisäksi runsaasti paikallisia etuisuuksia.
Yhteistyökumppaniemme edut saadaksesi esitä Omistajajäsen-tekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai Oulun OP:n jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa.

 
Qstock 2014

Tarjoamme Oulun OP:n asiakasomistajille 4 euron alennuksen normaalihintaisesta kahden päivän lipusta Qstockiin. Lippuja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä kautta maan. Etua ei ole mahdollista yhdistää muihin alennuksiin.

Lisätietoja Qstockissa esiintyvistä artisteista ja bändeistä löydät täältä. Lippupalvelun myyntipisteet löydät täältä.

Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy

Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy on rakennusten kunnonarviointiin ja sisäilmaongelmien ratkaisuun erikoistunut konsulttitoimisto. Yritys on perustettu vuonna 1997. Kokenut henkilöstö  on työskennellyt pitkään rakennustekniikan ja korjausrakentamisen parissa.
Omistajajäsenille 10 %:n alennus kuntotarkastuksesta ja kosteusmittauksesta.
www.kairitek.com

Remonttifirma Remontti-Idea Oy

Remonttifirma Remontti-Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki kodin remontit - takuutyönä!
Omistajajäsenille 7 %:n alennus remonteista, ilmainen suunnittelukäynti.
www.remonttiidea.fi

Muuttopalvelu Grundell Oy

Muuttopalvelu Grundell Oy hoitaa kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen ja tarpeisiisi räätälöidyn kotimuuton. Halutessasi Grundell tekee täyden palvelun muuton, jolloin puolestasi hoidetaan kaikki muuttamiseen liittyvä.
Omistajajäsenille 20 % alennus normaalihintaisista muuttopalveluista ja muuttolaatikoista.
www.grundell.fi

Oulun Energian Vihreävirta

Oulun Energian Vihreävirta on uusiutuvasti vedellä ja puulla tuotettua kotimaista vihreää sähköä. Vedellä ja puulla tuotettu sähkö on hiilidioksidineutraalia - siksi Vihreävirta on vastuullinen ja ympäristöystävällisempi, vihreä valinta. Oulun Energia tuottaa Vihreävirran sähkön Merikosken vesivoimalaitoksessa ja polttamalla puuta sähkön ja lämmön yhteistuotannossa Toppilan voimalaitoksilla. Vihreän sähkön sinulle myy Oulun Sähkönmyynti Oy. Vihreällä sähköllä tuet ympäristötyötä.
 Oulun OP omistajajäsenet saavat vihreän sähkösopimuksen ympäristöosuuden etuhintaan 0,075 snt/kWh (Norm. 0,15 snt/kWh). Ympäristötilille talletetut varat käytetään uusiutuvien energiamuotojen tutkimukseen, lisärakentamiseen ja ympäristötekojen tukemiseen.

Tee OP Vihreävirta-sähkösopimus:
. Netissä www.pohjoistavoimaa.fi/sahkotarjous, syötä kampanjakoodi Oulun OP
. Soittamalla Oulun Sähkönmyynnin asiakaspalveluun, puh. 010 287 7800.
Omistajajäsenyys tarkistetaan ennen sopimuksen voimaan tuloa.

K-rauta Äimärautio Oulu

K-rauta Äimärautio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin omistajajäsenille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5%:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista. Etua ei kuitenkaan saa erikseen tarjotuista tarjouskauppatuotteista eli jos rakentaja esim. pyytää perustustarjouksen - silloin tämä tarjous on netto.

Oulun kaupunginteatteri

Oulun OP:n omistajajäsenelle 3 euron alennus perus- ja eläkeläislipun hinnasta seuraaviin näytöksiin. Liput ilman toimituskuluja:  Oulun kaupun­gin­­teatterin Myyntipalvelu, Kaarlenväylä 2, puh. (08) 5584 700. (Myyntipalvelu on avoinna ma - pe klo 12 - 17.) ja Oulu10-palvelupiste, Torikatu 10 (Aukioloajat ma - to 8 - 17, pe 8 - 16. Kesäaika 17.6.- 18.8. ma-pe 8-16). Puh. 08 558 558 00

KEVÄTKAUSI 2014

Housut pois, to 27.3.2014. klo 19.00

Kaupungin paljastavin musikaali - Housut pois (The Full Monty) on sympaattinen selviytymistarina, jossa pelissä on miehinen ylpeys. Musikaali-komedia Housut pois (The Full Monty) perustuu samannimiseen menestyselokuvaan vuodelta 1997. Tarinassa terästeollisuuskaupunki on kuihtunut jättäen kaduilleen työttömyyttä. Rahapula ja toimettomuus syövät miestä ja henkilökohtaiset elämäntilanteet kärjistyvät kunnes porukassa hoksataan tienata hyvät rahat kertarysäyksellä - strippaamalla. Sakkiin kuuluu kuusi pikkuisen pulskaa, hieman rujoa ja ujoa urosta. Tanssitaidossa on pahasti vajausta, mutta tavallisen miehen nallekarhucharmia riittää.

Rooleissa Oulun kaupunginteatterin näyttelijöiden rinnalla vierailevat Aki Louhela, oululaisille tuttu laulaja ja säveltäjä, joka hurmasi koko kansan myös osallistumisellaan The Voice of Finland -tv-sarjaan vuonna 2012. Santtu Karvonen, joka palkittiin tänä vuonna miessivuosan Jussi-palkinnolla elokuvasta Juoppohullun päiväkirja. Tidjân Ba, joka tuli tunnetuksi hiphop-bändi Kwanin toisena laulajana Marikon rinnalla. Ba on taustaltaan suomalais-senegalilainen kosmopoliitti ja asunut kuudessa maassa, mm. Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ranskassa.

Toiset kengät, ke 9.4.2014 klo 19.00 - asiakasomistajalle kaksi lippua yhden hinnalla!

Kauan odotettu Hannu Väisäsen Vanikan palat ja Toiset kengät -romaaneihin pohjautuva näytelmä nähdään vihdoin suurella näyttämöllä! Toiset kengät on aistivoimainen kuvaus nuoruusvuosista. Lapsuuden ja puberteetin pelkojen ja kiihkojen ylle kohoavat oululaispojan tajuntaa laajentavat esteettiset elämykset.

teatteri.ouka.fi

ArtO taidelainaamo ja -myymälä

ARTo on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Oulun taiteilijaseura 63 ry:n ylläpitämä taidelainaamo ja myymälä. Tarjolla on laaja valikoima Oulun alueen taiteilijoiden teoksia, joista voit lainata tai hankkia itsellesi sopivaa taidetta helposti ja pienin kustannuksin. Voit lainata teoksen kuukausimaksua vastaan. Jos laina-ajan jälkeen päätät lunastaa teoksen itsellesi, vähennetään ostohinnasta maksamasi kuukausivuokrat.
Omistajajäsenelle 5 % alennusta verottomista taidelainaus- ja ostohinnoista.

ARTo Taidelainaamo ja -myymälä, Hallituskatu 5, Oulu, Puh. 044 0545727,  Lisätietoja: arto.artoulu.fi

Oulun OP-Kiinteistökeskus Oy

Saat OP-Kiinteistökeskuksen myyntipalkkiosta 250 euron alennuksen (ei vähimmäispalkkiosta). Isokatu 14, Oulu, puh. 010 2535 400,  www.opkk.fi/oulu

Elokuvateatteri Star 1-2-3

Elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa. Idyllisessä kolmen salin teatterissa on myös kahvila. Ohjelmisto koostuu pääasiassa valtavirtaelokuvista. Starissa pyörii kerrallaan 10-14 elokuvaa. Kalliotie 6, Oulu, puh. (08) 554 2711. www.elokuvateatteristar.com  

Omistajajäsenelle normaalihintaisesta lipusta 1 euron alennus.

Oulu Sinfonia

Oulun Osuuspankin omistajajäsenille kausikonserttien kertaliput 15 euroa (norm 20 euroa), eläkeläislippu 12 € (norm. 16 euroa).  www.oulusinfonia.fi

Etuliput Stockmannin lippupisteestä, Kirkkokatu 13, 3. kerros sekä ilman palvelumaksua Oulu10-palvelupisteestä, Torikatu 10 A, 90100 Oulu (aukioloajat: ma-to 8-17, pe 8-16. Kesällä ja arkipyhien aattoina ma-pe klo 8-16), puh. 08 558 558 00.

Pohjolan Hevosystävät ry - Äimäraution ravit

Äimäraution Ravikeskuksessa ravataan yli 40 ravikilpailua vuodessa.

Oulun OP:n omistajajäsenille sisäänpääsy raveihin 25 %:n alennuksella. www.oulunravit.fi

Oulun Musiikkijuhlat 2014

Oulun Osuuspankin omistajajäsenille 4 euron alennus lipun hinnasta Oulun Musiikkijuhlat 2014 -festivaalin:
Kaksi astetta -konserttiin, la 8.3.2014 klo 16.00
Liput 32 euroa (norm. 36 euroa).
Liput ovat myynnissä Lippupalveluissa kautta maan. Ei verkkokaupat.

Konsertti järjestetään Madetojan salilla (Madetojan sali, Leevi Madetojan katu 1.3, 90140 Oulu)

Lisätietoja konsertista löydät osoitteesta www.omj.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön