Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Oulun Osuuspankin edut omistajajäsenille
 
 

Oulun Osuuspankin edut omistajajäsenille

Oulun Osuuspankki on suomalainen pankki, jonka omistavat sen asiakkaat. Asiakasomistajana omistat osan pankkiasi. Lisäksi voit saada alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista sekä hyötyä OP-bonuksista. Asiakasomistajaksi pääset maksamalla 100 euron osuusmaksun. Maksu on kertasijoitus, eikä erillistä vuosimaksua ole. Mikäli joskus päätät luopua asiakasomistajuudestasi, saat osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin lakisääteisen irtisanomisajan kuluttua.

Paikalliset edut asiakasomistajillemme

Pankkimme asiakasomistajat saavat OP Ryhmän valtakunnallisten etujen lisäksi runsaasti paikallisia etuisuuksia. Valtakunnalliset edut löydät osoitteesta op.fi/edut.

Yhteistyökumppaniemme edut saadaksesi esitä Omistajajäsen/Asiakasomistaja-tekstillä varustettu OP-Visa-korttisi tai Oulun OP:n jäsenkorttisi ennen maksutapahtumaa.

***********************

Oulun kaupunginteatteri

OP Oulun asiakasomistajalle 3 euron alennus perus- ja eläkeläislipun hinnasta seuraaviin näytöksiin:

to 24.9.2015 klo 19.00 Taivaslaulu, suuri näyttämö

Oululaisen Pauliina Rauhalan vuonna 2013 ilmestyneeseen, suuren suosion saavuttaneeseen esikoisromaaniin pohjautuva Taivaslaulu. Taivaslaulu on tarina nuoren parin kasvamisesta avioliiton kautta vanhemmuuteen. Aleksi (Jyri Ojansivu) ja Vilja (Merja Pietilä) haluavat muodostaa onnellisen, lestadiolaiselle kivijalalle perustuvan perheen. Jokainen lapsi on siunaus, jokaisella lapsella on oikeus tulla nähdyksi ja rakastetuksi. Vilpittömän onnen vastapainona suuren perheen ja jatkuvien raskauksien tuoma väsymys painaa päähenkilön jaksamisen äärirajoille. Kuinka olla hyvä äiti, hyvä isä, hyvä aviopuoliso, parempi kuin edelliset, ja silti oma erityinen itsensä? 

Taivaslaulu on enemmän kuin kirja! Mukana täysin uusia kohtauksia!

Ohjaus Heta Haanperä.

to 8.10.2015 klo 19.00 Musta munkki, pieni näyttämö

Ennennäkemätöntä Tsehovia Suomessa! Tsehovin arvoitukselliseen novelliin pohjautuva esitys tarkastelee työn ja perheen yhdistämisen haasteita. Kaikkea ei voi saada. Ja kaiken voi menettää. Mitä musta munkki haluaa Kovrinille sanoa? Mitä on onni, jota kaikki tavoittelevat?

Ohjaus Riko Saatsi, rooleissa Pentti Korhonen, Mikko Leskelä, Anne Syysmaa ja Aaro Wichmann (vierailija).

Nämä etuliput vain kaupunginteatterin Myyntipalvelusta ja Oulu10-palvelupisteistä, ei palvelumaksua: 

 • Oulun kaupun­gin­­teatterin Myyntipalvelu, p. 0300 472 333 (0,51 €/min + pvm). Teatterin Myyntipalvelu on avoinna ti - la klo 12 - 17.  Kaarlenväylä 2, teatteritalo. Huom. Myyntipalvelu on avoinna kesällä seuraavasti: 25.5. - 10.6.2015 ma - pe klo 12 - 17, 11.06. - 9.8.2015 suljettu.

 • Oulu10-palvelupiste, Torikatu 10. Aukioloajat ma - to 8 - 17, pe 8 - 16, (arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä klo 8-16). Puh. 08 558 558 00.

  • Haukiputaan yhteispalvelupiste, Jokelantie 1 L

  • Kiimingin asiointipiste, Lempiniementie 2

  • Oulunsalon yhteispalvelupiste Kapteenissa, Karhuojantie 2

  • Ylikiimingin yhteispalvelupiste, Harjutie 18

  • Yli-Iin yhteispalvelupiste kirjastossa, Halametsä 1

teatteri.ouka.fi

 
LVI-Palvelu Pitkälä Oy

LVI-Palvelu Pitkälä Oy tarjoaa OP Oulun asiakasomistajille maksuttoman arviokäynnin, tuntiveloitustöissä tarvikkeista 20 %:n alennuksen sekä remonteista 5 %:n hyvityksen.
www.lvipitkala.fi

 
Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy

Kuntokartoittaja Talotutkimus Kairitek Oy on rakennusten kunnonarviointiin ja sisäilmaongelmien ratkaisuun erikoistunut konsulttitoimisto. Yritys on perustettu vuonna 1997. Kokenut henkilöstö  on työskennellyt pitkään rakennustekniikan ja korjausrakentamisen parissa. 
Asiakasomistajille 10 %:n alennus kuntotarkastuksesta ja kosteusmittauksesta.
www.kairitek.com

 
Remonttifirma Remontti-Idea Oy

Remonttifirma Remontti-Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kaikki kodin remontit - takuutyönä!
Asiakasomistajille 7 %:n alennus remonteista, ilmainen suunnittelukäynti.
www.remonttiidea.fi

 
Muuttopalvelu Grundell Oy

Muuttopalvelu Grundell Oy hoitaa kotimuutot ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen ja tarpeisiisi räätälöidyn kotimuuton. Halutessasi Grundell tekee täyden palvelun muuton, jolloin puolestasi hoidetaan kaikki muuttamiseen liittyvä.
Asiakasomistajille 20 % alennus normaalihintaisista muuttopalveluista ja muuttolaatikoista.
www.grundell.fi

 
Oulun Energian Vihreävirta

Oulun Energian Vihreävirta on uusiutuvasti vedellä ja puulla tuotettua kotimaista vihreää sähköä. Vedellä ja puulla tuotettu sähkö on hiilidioksidineutraalia - siksi Vihreävirta on vastuullinen ja ympäristöystävällisempi, vihreä valinta. Oulun Energia tuottaa Vihreävirran sähkön Merikosken vesivoimalaitoksessa ja polttamalla puuta sähkön ja lämmön yhteistuotannossa Toppilan voimalaitoksilla. Vihreän sähkön sinulle myy Oulun Sähkönmyynti Oy. Vihreällä sähköllä tuet ympäristötyötä. 
OP Oulun asiakasomistajatsaavat vihreän sähkösopimuksen ympäristöosuuden etuhintaan 0,075 snt/kWh (Norm. 0,15 snt/kWh). Ympäristötilille talletetut varat käytetään uusiutuvien energiamuotojen tutkimukseen, lisärakentamiseen ja ympäristötekojen tukemiseen.

Tee OP Vihreävirta-sähkösopimus:
. Netissä www.pohjoistavoimaa.fi/sahkotarjous, syötä kampanjakoodi Oulun OP
. Soittamalla Oulun Sähkönmyynnin asiakaspalveluun, puh. 010 287 7800.
Omistajajäsenyys tarkistetaan ennen sopimuksen voimaan tuloa.

 
K-rauta Välivainio

K-rauta Välivainio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin asiakasomistajille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5%:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista.
Etua ei voi yhdistää muihin sopimusasiakas- tai hintaetuihin.

 
K-rauta Äimärautio Oulu

K-rauta Äimärautio Oulu tarjoaa Oulun Osuuspankin asiakasomistajille 5 % jäsenedun suoraan kassalla. 5 %:n etu tulee myös kaupassa tarjouksessa olevista tuotteista. Etua ei kuitenkaan saa erikseen tarjotuista tarjouskauppatuotteista eli jos rakentaja esim. pyytää perustustarjouksen - silloin tämä tarjous on netto.

 
ArtO taidelainaamo ja -myymälä

ARTo on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Oulun taiteilijaseura 63 ry:n ylläpitämä taidelainaamo ja myymälä. Tarjolla on laaja valikoima Oulun alueen taiteilijoiden teoksia, joista voit lainata tai hankkia itsellesi sopivaa taidetta helposti ja pienin kustannuksin. Voit lainata teoksen kuukausimaksua vastaan. Jos laina-ajan jälkeen päätät lunastaa teoksen itsellesi, vähennetään ostohinnasta maksamasi kuukausivuokrat.
Asiakasomistajille 5 % alennusta verottomista taidelainaus- ja ostohinnoista.

ARTo Taidelainaamo ja -myymälä, Hallituskatu 5, Oulu, Puh. 044 0545727,  Lisätietoja: arto.artoulu.fi

 
Oulun OP-Kiinteistökeskus Oy

Asiakasomistajana saat OP-Kiinteistökeskuksen myyntipalkkiosta 250 euron alennuksen (ei vähimmäispalkkiosta). Isokatu 14, Oulu, puh. 010 2535 400,  www.opkk.fi/oulu

 
Elokuvateatteri Star 1-2-3

Elokuvateatteri Star sijaitsee Tuirassa. Idyllisessä kolmen salin teatterissa on myös kahvila. Ohjelmisto koostuu pääasiassa valtavirtaelokuvista. Starissa pyörii kerrallaan 10-14 elokuvaa. Kalliotie 6, Oulu, puh. (08) 554 2711. www.elokuvateatteristar.com  

Asiakasomistajalle normaalihintaisesta lipusta 1 euron alennus.

 
Oulu Sinfonia

Oulun Osuuspankin asiakasomistajalle kausikonserttien kertaliput 15 euroa (norm 20 euroa), eläkeläislippu 12 € (norm. 16 euroa).  www.oulusinfonia.fi

Etuliput Stockmannin lippupisteestä, Kirkkokatu 13, 3. kerros sekä ilman palvelumaksua Oulu10-palvelupisteestä, Torikatu 10 A, 90100 Oulu (aukioloajat: ma-to 8-17, pe 8-16. Kesällä ja arkipyhien aattoina ma-pe klo 8-16), puh. 08 558 558 00.

Pohjolan Hevosystävät ry - Äimäraution ravit

Äimäraution Ravikeskuksessa ravataan yli 40 ravikilpailua vuodessa.

OP Oulun asiakasomistajalle sisäänpääsy raveihin 40 %:n alennuksella. www.oulunravit.fi  

Lentopalloseura Etta ry

Lentopalloseura Etta ry on 15.3.1990 perustettu oululainen lentopalloseura, jonka tavoite on pelata lentopalloa Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Ettan toimintaa ohjaa laatutietoisuus. Seuran valmennus on korkeatasoista ja toiminta luotettavaa.

OP Oulun asiakasomistajille sisäänpääsylipusta 1 euron alennus. www.etta.fi

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön