Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Lainat  > OP-autoluotto
 
 

OP-autoluotto

OP-autoluotto on osamaksurahoitusta ja sopii sinulle, kun tarvitset rahoitusta uutta tai käytettyä henkilö- tai pakettiautoa varten.

Osamaksun etuja ovat rahoituksen saannin helppous ja vaivattomuus, kohtuullinen käsiraha ja talouttasi tasapainottava kiinteä korko. Autosi toimii rahoituksen vakuutena, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia. Auton omistusoikeus siirtyy sinulle rahoitussopimuksen päättyessä.

OP-autoluoton ominaisuudet:

  • Rahoitettava kohde voi olla uusi tai käytetty. 
  • Ostaja voi olla yksityishenkilö, yritys tai yhteisö. 
  • Käsiraha on yleensä uusissa autoissa noin 10-20 % ja käytetyissä 20-30 % auton hankintahinnasta. 
  • Luottoaika on valintasi mukaan 1-5 vuotta. Auton ikä vaikuttaa luottoajan pituuteen. 
  • Vakuudeksi riittää pääsääntöisesti hankkimasi auto.  
  • Korko on kiinteä koko sopimuskauden. 
  • Kuukausierä pysyy samana koko sopimuskauden. 
  • Saat omistusoikeuden autoon rahoitussopimuksen päättyessä. 
  • OP-autoluotto lasketaan mukaan OP-bonusta kerryttävään asiointiin.             

Käsiraha voi olla rahaa, vaihdossa tuleva kohde tai kumpaakin.  Jos haluat maksaa pienempiä eriä kuukausittain, voit sopia, että osamaksun viimeinen erä on suurempi kuin muut erät. 

Miten saan OP-autoluoton?

OP-autoluotto on helppo tapa hankkia auto. Saat sen vaivattomasti suoraan autoliikkeestä auton oston yhteydessä. Myyjä hakee sinulle rahoitukseen tarvittavan luottopäätöksen ja hoitaa puolestasi rahoitukseen liittyvät käytännön järjestelyt, vakuutukset ja muut autoiluasi helpottavat lisäpalvelut. 

Kysy autoliikkeessä asioidessasi OP-autoluotto -vaihtoehtoa. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön Pohjola Pankkiin ja kysyä lisätietoja OP-autoluotosta. 

Näin OP-autoluotto toimii

Kokeile osamaksurahoituslaskuriamme: voit laskea sillä esimerkkikuukausieriä suunnittelemallasi luoton määrällä ja luottoajalla. Lisäksi oheisista esimerkkitaulukoista näet, miten OP-autoluotto toimii, kun se maksetaan tasasuuruisina erinä tai silloin, kun viimeinen kuukausierä on muita eriä suurempi.

Esimerkkejä OP-autoluotosta

Auton hankintahinta 20 000 € ja rahoituskorko 6,9 %.

Voit myös saada OP-bonusta

OP-autoluotto lasketaan mukaan OP-bonusta kerryttävään asiointiin. Voit saada OP-bonuksia, kun pankkiasiointisi on vähintään 5 000 euroa kuukaudessa ja olet Osuuspankin omistajajäsen tai Helsingin OP Pankin asiakas. OP-bonuksia kerryttävän asiointiin lasketaan mukaan myös muut lainat, säästöt ja sijoitukset.

Keskittämällä asiointisi OP-Pohjola-ryhmään, saat täyden hyödyn OP-bonuksistasi sekä lisäksi muita rahanarvoisia etuja. Bonuksillasi voit maksaa pankkipalveluita ja Pohjolan vakuutuksia. 

Bonuslaskurin avulla voit kokeilla, kuinka paljon bonuksia pankkiasioinnistasi voisi kertyä. Esimerkiksi 20 000 euron pankkiasiointi kerryttää OP-bonuksia 50 euron arvosta vuodessa. Mitä enemmän keskität, sitä enemmän hyödyt - bonusten kertymiselle ei ole ylärajaa.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön