Sisäänkirjautuminen

 
 

Valikko:

 

Verkkopalvelut yrityksille

Verkkoasiointi helpottaa yrityksen päivittäisiä rutiineja ja on kustannustehokasta. Tutustu kattaviin ratkaisuihimme verkossa ja valitse niistä yrityksellesi sopivimmat verkkopalvelut.

E-lasku
Kassanhallintapalvelu
Myyjäliikepalvelut
Yrityspalvelut
OP-verkkopalvelu
Pankkitakaukset
Remburssit
Sijoitustutkimus
Vakuuttaminen
Valuutta- ja rahamarkkinakauppa
Verkkopalkka
Yrityksen pankkiyhteys

E-lasku

E-laskupalvelu on turvallinen ja käytännöllinen tapa välittää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja. Voit käyttää e-laskua laskutuksessa riippumatta siitä, ottavatko asiakkaasi laskut vastaan sähköisesti vai paperilla. Sähköinen laskutus säästää laskuttajan ja laskutettavan aikaa ja kustannuksia, vähentää virheitä ja on myös ympäristöystävällinen valinta.

Kassanhallintapalvelu

Kassanhallintapalvelu tarjoaa yrityksellesi monipuoliset palvelut maksuliikenteen hoitoon ja seurantaan. Kassanhallintapalvelulla näet kätevästi yrityksen tilitiedot, osake- ja rahastosijoitukset sekä luotot. Kassanhallintapalvelussa käyttöoikeuksia voidaan jakaa eri laajuuksilla (esimerkiksi katselu- tai maksamisen oikeudet) yrityksen sisällä. Kassanhallintapalvelu on oikea valinta maksuliikkeen hoitoon, kun yrityksessä on monta palvelun käyttäjää. Jos käyttäjiä on vain yksi, kannattaa tutustua OP-verkkopalvelun tarjontaan.

Myyjäliikepalvelut

Myyjäliikkeiden verkkopalvelu soveltuu yrityksellesi, kun tarpeesi on rahoittaa myyntiä kuluttaja-asiakkaille. Verkkopalvelussa voit hoitaa joustavasti asiakkaan rahoitusprosessiin liittyvät tehtävät kuten rahoitustiedustelun teon ja rahoitussopimuksen tulostuksen.

Yrityspalvelut

Yrityspalvelut on OP-Pohjola-ryhmän yritys- ja yhteisöasiakkaille tarkoitettu verkkopalvelu, joka mahdollistaa pankkiasioiden hoitamisen sähköisesti yhdessä palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää voimassaolevaa verkkopalvelusopimusta.

OP-verkkopalvelu

Yrittäjät ja pienet yritykset voivat hoitaa OP-verkkopalvelun avulla maksamisen, laskutuksen ja tilitietojen seurannan. Palvelulla voi muodostaa myyntilaskut ja käytössä on myös asiakas- sekä tuoterekisterit. OP-verkkopalvelu soveltuu parhaiten yrityksesi käyttöön, kun yrityksessä on yksi palvelun käyttäjä. Jos käyttäjiä on enemmän kuin yksi, suosittelemme Kassanhallintapalvelun käyttöä.

  Pankkitakaukset

  Pankkitakausten verkkopalvelumme tarjoaa yrityksellesi nykyaikaiset ratkaisut pankkitakausten tilaamiseen ja hallinnointiin sekä ajantasaisen informaation yrityksesi takauskannasta. Yrityksesi voi tilata pankkitakauksia helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.

  Remburssit

  Remburssien verkkopalvelumme tarjoaa yrityksellesi nykyaikaiset ratkaisut remburssien käsittelyyn, ajantasaisen tiedon välittämiseen sekä erilaisia raportteja seurantaa varten. Käyttämällä remburssien verkkopalvelua tehostat yrityksesi sisäisiä prosesseja nopeuttamalla dokumenttien laadintaa.

  Ota yhteyttä omaan osuuspankkiisi tai lähetä yhteydenottopyyntö, kun haluat lisätietoa Remburssien verkkopalvelusta.

  Sijoitustutkimus

  Pohjola Tutkimus seuraa puolestasi yli 90 suomalaista pörssiyhtiötä ja laatii tarkkojen analyysien pohjalta ennusteet ja suositukset. Lisäksi Tutkimus analysoi korko- ja valuuttamarkkinoita, mm. laatien yksityiskohtaiset ennusteet valuuttojen ja korkojen kehitykselle. Tutkimuksen palkittu tiimi on alan suurimpia Suomessa.

  Vakuuttaminen

  Yritysten vakuuttamisen e-palvelut tarjoavat nopean ja mutkattoman tavan hoitaa yrityksen vakuutus- ja vahinkoasioita sähköisesti. Kaikki e-palvelun kautta tehdyt ilmoitukset tallentuvat sähköisenä palvelun tapahtumahistoriaan, eikä paperikopioita tarvita.

  Valuutta- ja rahamarkkinakauppa

  Osuuspankin Treasurynet-palvelun kautta yrityksesi voi käydä sekä rahamarkkina- että valuuttakauppaa. Palvelusta yrityksesi saa ajantasalla olevat valuuttakurssi- ja korkonoteeraukset suoraan päätteelle. Treasurynet-palvelun käytöstä yrityksesi sopii Pohjolan Raha-, valuutta- ja velkapääomamarkkinat osaston kanssa. Käyttö edellyttää sähköisen kaupankäynnin sopimusta, jonka yrityksesi voi tehdä samalla Treasurynet-palvelun käyttöönoton yhteydessä. Lisätietoja Treasurynet-palvelun käyttöönotosta saat Pohjolan raha-, valuutta- ja velkapääomamarkkinat osastolta.

  Verkkopalkka

  Verkkopalkkapalvelun avulla yrityksesi voi tarjota henkilöstölle mahdollisuuden sähköiseen palkkalaskelmaan verkkopankin kautta. Palvelua käyttämällä tehostat palkkahallinnon prosesseja ja saavutat merkittäviä kustannussäästöjä.

  Yrityksen pankkiyhteys

  OP-Pohjola-ryhmä tarjoaa käyttöösi tehokkaat tavat siirtää ja vastaanottaa aineistoja suoraan taloushallinnon järjestelmistäsi käsin. Eräsiirtopalvelu on suosituin tapa välittää yrityksen maksuliikeaineistoja yrityksen ja pankin välillä. Sen avulla pystyt seuraamaan tilitilannetta ja välittämään maksuja sekä e-laskuaineistoja pankkiin. voit käyttää palvelua pankkiyhteysohjelmalla (esimerkiksi Osuuspankin Kultalinkki) tai muulla, eräsiirtopalvelua tukevalla taloushallinnon ohjelmistolla.

   

  Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
  Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön