Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Edut  > OP-Pohjola-lehti
 
 

OP-Pohjola-lehti

0212 lehden kansiVuoden 2012 ensimmäisessä OP-Pohjola-lehdessä paneudumme säästämiseen. Espoolainen Laxströmin perhe kertoo, miten kertynyt pesämuna tuo lapsiperheen arkeen pientä luksusta. Karttuneilla säästöillä on kustannettu niin unelmahäät kuin isän uusi moottoripyöräkin.

Löydät lehdestä myös juuri sinulle ja perheellesi sopivan tavan säästää. Esimerkiksi rahastosäästämisestä löydät mieleisesi vaihtoehdon - olit sitten varovainen, maltillinen, rohkea tai tuottohakuinen säästäjä.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun kesämökistä tulee ykkösasunto? Yhä useampi suomalainen muuttaa pysyvästi luonnon helmaan joko eläkkeelle päästyään tai työn muututtua paikasta riippumattomaksi etätyöksi. Vapaa-ajan asunnoilta vaaditaan hyvää varustelutasoa, mutta oma rauha ja luonnossa harrastaminen ovat monille tärkeimmät syyt muuttoon.

Vantaalainen Kati Hiltunen on tyytyväinen perheen kolme- ja yksivuotiaiden lasten hoitokuluvakuutuksiin. Lasten flunssat ja korvatulehdukset on hoidettu jonottomatta yksityisellä lääkäriasemalla ja korvaukset on haettu kätevästi verkossa. Hoitokuluvakuutus kannattaa ottaa myös perheen huoltajalle, varsinkin kun saat nyt vakuutuksen ensimmäisen vuoden puoleen hintaan.

OP-Pohjola-lehti on Suomen kolmanneksi luetuin aikakauslehti. Osuuspankin omistajajäsenenä saat OP-Pohjola-lehden neljä kertaa vuodessa kotiisi. Voit lukea osan jutuista OP-verkkopalvelusta.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön