Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Edut  > Opintolaina kerryttää OP-bonuksia
 
 

8.1.2010

Opintolaina kerryttää OP-bonuksia

Opintolaina lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Kertyneillä OP-bonuksilla voit maksaa pankin palvelumaksuja ja Pohjolan vakuutuksia. Bonuksia kertyy, kun olet Osuuspankin omistajajäsen tai Helsingin OP Pankin asiakas ja pankkiasiointisi on vähintään 5 000 euroa kuukaudessa.
Opintolainan turvin opiskelet täysillä

Opiskelu kannattaa aina. Opintoja ei kannata jättää tai pitkittää sen takia, että rahat eivät riitä elämiseen. Opintolainan hakeminen on monelle iso kynnys, mutta asian voi ajatella näinkin: Opintolaina on sijoitus itseesi ja omaan tulevaisuuteesi. Opintolainan avulla voit keskittyä opintoihin, kenties valmistua nopeammin tai esimerkiksi rahoittaa opintoja ulkomailla.

Opintolaina on valtion takaama laina, joten et tarvitse sille takaajia tai muita vakuuksia. Opintolaina on edullinen tapa rahoittaa opintoja, sillä sen korkojen maksaminen ei rasita talouttasi paljoakaan sinä aikana kun opiskelet päätoimisesti. Opintolainan takaisinmaksu alkaa yleensä kahden vuoden kuluttua opintotuen päättymisestä.

Kelalta valtion lainantakaus opintolainalle

Yhdellä ja samalla opintotukihakemuksella haet Kelalta opintorahaa, asumislisää ja valtion lainantakausta opintolainalle. Seuraavina lukuvuosina Kela antaa automaattisesti opintotukipäätöksen, joka sisältää valmiin lainatakauksen.

Näin haet opintolainaa

Lainaa haetaan joka vuosi erikseen, mutta hakeminen on helppoa, sillä se hoituu alusta loppuun verkossa.

Onhan sinulla jo OP-verkkopalvelutunnukset? Jos olet alle 26-vuotias, saat ne maksutta - kuten muutkin peruspankkipalvelut.

Jos et halua tehdä opintolainahakemusta verkossa, olet tervetullut konttoriimme. Varaa aika palveluneuvojalle, kun olet saanut opintotukipäätöksen.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön